Φροντίδα Τι πρέπει να κάνω τις πρώτες μέρες για το Κοκατίλ μου;

Εγγραφή
31 Αυγ 2017
Μηνύματα
8
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και πάλι στην παρέα! Έχω 2 μέρες τον roy αρσενικό κοκατηλ ενός έτους! Εδώ και 2 μέρες δεν έχει φάει ακόμα του αρέσει πολύ όταν βάζω ήχους κοκατηλ από YouTube αρχίζει σφιριζιε και αυτό!Όταν πλησιάζω επίσης το χέρι μου στο κλουβί παίρνει βαθια άνασα ανοίγει λίγο το στόμα σαν να πηγαίνει να με τσιμπήσει... Πειτε μου έτσι πρώτες μέρες τι μπορώ να κάνω! Ευχαριστώ
 
Να σου ζήσει,
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σου δείξει εμπιστοσύνη. Το μόνο που πρέπει να κάνεις σε αρχική φάση είναι να του αλλάζεις φαγητό νερό και το κλουβί με ήρεμες κινήσεις. Μετά από καμιά βδομάδα και όταν δεις να είναι πιο ήρεμος αρχίζεις να τον πλησιάζεις.

Πες μας αν θες λίγα λογια. Από πού τον πηρες; Πόσο χρονών είναι;

Διάβασε αν θες τον οδηγό για τους παπαγάλους γιατί είμαι από κινητό. Όπως επίσης και τον οδηγό της διατροφής.
 
Τον πήρα από pet shop είναι ενός έτους! Θα με δυσκολέψει αυτο στην εκπαίδευση να φανταστώ!φαγητό νομίζω δεν το έχει αγγίξει εδώ και ένα 24ωρω για κάποιο λόγο!ήδη άρχισε να βγάζει ήχους! Του αρέσει πολύ να του βάζω ήχους από κοκατηλ!

Άρα να μην προσπαθήσω να βάλω χέρι μέσα ακόμα Ούτε λιχουδιά γιατί καλά καλά την τροφή του δεν τρώει ακόμα! Είναι αρσενικός ξέχασα να το πω!
 
Έτσι και έτσι για την δυσκολία. Δεν είναι ακατόρθωτο σε καμία περίπτωση. Απλά θέλει υπομονή και επιμονή. Δώστου χρόνο και θα καταλάβεις πότε θα είναι πιο άνετος.

Φαγητό λογικά τρώει όταν δεν είναι κανένας στο δωμάτιο. Αν νιώθουν ότι κινδυνεύουν δεν θα φάνε. Θα είναι ένα σημάδι ότι συνιθιζει όταν φάει μπροστά σου.

Μην βάλεις χέρι. Μόνο για τα απαραίτητα. Πάρε να βάλεις κεχρί που είναι λιχουδια. Όταν δεις ότι το τρώει θα το χρησιμοποιήσεις στην εκπαίδευση. Όταν αλλάζεις τις τροφές και το κλουβί θα μιλάς απαλά. Όχι απότομες κινήσεις. Θα δεις σιγά σιγά θα συνηθίσει.
 
να σου ζηση ο ροι. το πουλακι πρεπει πρωτον να συνηθηση τον χορο. Να προσαρμωστη στα νεα δεδομενα της ζωης του. συγουρα θα εχει ενα στρες με την αλλαγη. Να πλησιαζης το δαχτυλο απο τωρα στο πουλι μεγα λαθος. το οτι δεν το εχεις δει να τρωη διχνει οτι ειναι επιφυλακτικο και λογικο ειναι. Για αρχη αστο να ηρεμηση, οχι αποτομες κινησεις κοντα στο κλουβι. μιλα του ηρεμα, και ολα θα ερθουν. Νομιζω οτι η βιασυνη ειναι ο νουμερο ενα εχθρος στο χτυσιμο της σχεσεις μας. Ο παπαγαλος σου οταν θα θεληση επαφη θα στο δειξη. η ηλικια του ειναι πολη καλη, για να προσαρμωστη και να μαθει. Ολα στην ωρα τους.
 
Back
Top