Γενικά Τι ράτσα είναι το νέο καναρίνι που απόκτησα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης KLEARHOS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

KLEARHOS

PB New Member
Εγγραφή
27 Απρ 2014
Μηνύματα
12
Καλησπέρα σε όλους, πριν ημέρες απόκτησα ένα καναρίνι, μάλλον αρσενικό,έχω διαβάσει σαν επισκέπτης στο forum και θα ήθελα να μου πείτε τι ράτσα είναι, το βλέπετε σ
 
με σιγουρια δεν μπορουμε να σου πουμε βλεποντας το μονο απο το avatar αλλα μαλλον κοινο ειναι, εχει δαχτυλιδι;
 
όχι, δεν έχει δαχτυλίδι, τη Μ. Τετάρτη το βρήκα στην πυλωτή του σπιτιού μου και το μάζεψα γιατί ήταν μουδιασμένο, από την μεθεπόμενη μέρα άρχισε να κελαηδάει όμως, να ανεβάσω ένα βιντεάκι που έχω να μου πεις περισσότερα;Ευχαριστώ!
 
αν μπορεσεις να ανεβασεις βιντεο τοτε θα σου πω με σιγουρια αν ειναι φωνης, χρωματος παντος δεν ειναι, σου ειπα πως κατα 80% ειναι κοινο αλλα αν το ακουσω τοτε θα σιγουρευτω
 
οκ, προσπαθώ να ανεβάσω ένα βίντεο, αλλά δεν τα καταφέρνω, δεν ξέρω γιατί, μπορείς να με βοηθήσεις;
 
Καλησπέρα, σας στέλνω το σχετικό ling που ανέβασα με το Φρίξο και περιμένω τα σχόλιά σας, ευχαριστώ! Μετά το 1:00 λεπτό ξεκινάει το κελάηδισμα, το βίντεο είναι απο τις πρώτες ημέρες, ελπίζω να βελτιωθεί, πάντως σήμερα απο το πρωί μέχρι και τώρα κελαηδάει υπέροχα..
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
για πείτε μου τώρα, είναι οκ το βιντεάκι;

και φυσικά περιμένω τα σχόλιά σας για τον Φρίξο...
 
Στα γράφω και εδώ λοιπόν! Να τον Χαίρεσαι τον Φρίξο σου Κλέαρχε! Τραγουδάει πολύ όμορφα! Δυστυχώς δε ξέρω από φωνής οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τη ράτσα που θες...

Έχω μερικές παρατηρήσεις που σου τις λέω γιατί βλέπω ότι το αγαπάς και θες να το φροντίσεις με το καλύτερο τρόπο:
  • Τα κλαδάκια βάλτα κάθετα στην πόρτα.. Όχι παράλληλα όπως τα έχεις...
  • Επίσης ένα μεγαλύτερο κλουβί θα ήταν ό,τι πρέπει για να πετάει και λίγο ο τραγουδιστής σου!

Το έχεις σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο;
 
καλημέρα.. Τις πρώτες ημέρες, τα βράδια μέσα στο σπίτι τον είχα, εδώ και 2 βράδια τον αφήνω έξω στη βεράντα, η ο οποία είναι κλειστή με νάυλον και δεν έχει ρεύματα αέρος καθόλου.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το σκέφτηκα κι εγώ για ένα μεγαλύτερο κλουβί..
 
Μην το μπαινοβγαζεις το καημένο! Το λιγότερο που θα πάθει είναι κρύωμα! Δεν είναι να παίζουμε με την υγεία τους είναι πολύ ευαίσθητα.. Θα το έχεις είτε μόνιμα μέσα είτε μόνιμα έξω.. Ολόκληρη η βεράντα είναι γύρω γύρω με ναυλον; Άρα δεν κινδυνεύει από αρπακτικά έτσι; :)
 
Να ρωτησω κατι. Γιατι το κλαδακι να ειναι καθετα στην πορτα και οχι απεναντι; Ελπιζω να μην ειναι χαζη η ερωτηση μου.
 
Λοιπόν, η βεράντα είναι με νάυλον γύρω γύρω.. Οπότε θα ταν αφίνω έξω τα βράδυα, τώρα για τα ξυλάκια.. Δε μπορούν να μπουν διαφορετικά, διότι δε χωράνε.. Το κοίταξα..όσον αφορά τη ράτσα του και το κελάηδισμά του, περιμένω σχόλια απο τους περισσότερο έμπειρους.. Ευχαριστώ!
 
Να ρωτησω κατι. Γιατι το κλαδακι να ειναι καθετα στην πορτα και οχι απεναντι; Ελπιζω να μην ειναι χαζη η ερωτηση μου.
Για να είναι μεγαλύτερο το εύρος κίνησης.
 
Κλεαρχε πάρε αλλά κλαδάκια ίσια πιο μικρά που να κάνουν στο κλουβί σου και βαλτα κάθετα στο πορτάκι.. Το ένα ψηλά και το άλλο πιο χαμηλά.. Ή ακόμα καλύτερα για τον φριξο φυσικά κλαδιά βαλτου.. Άστο μόνινα έξω δεν υπάρχει πρόβλημα...
 
οκ..σκέφτομαι να του αλλάξω κλουβί, λέω για μεγαλύτερο. Οι διαστάσεις του κλουβιού που διαθέτω τώρα είναι: 30 (ύψος)Χ30(μήκος)Χ20(πλάτος). Στο κατάστημα που πρωτοπήγα, αυτό μου πρότειναν, δεν θέλει και πολύ χώρο το καναρίνι μου είπαν..Ακούστε λιγάκι το πως κελαηδάει, μετά το 1:00 λεπτό και περιμένω τα σχόλιά σας..
 
Κλεαρχε ειναι ενα πολυ ομορφο κοινο καναρινακι, ειναι ζωηρο και να το χαιρεσαι, μηπως ειναι λιγο παχυ γιατι ετσι μου φαινεται;θελω οταν το πιασεις καποια στιγμη να το βγαλεις μια φωτογραφια το στηθος και να την ανεβασεις να δουμε για λιπος ( το λιγο δεν πειραζει αλλωστε σχεδον ολα εχουν, αλλα το πολυ πειραζει)
 
Πάνο δεν νομίζω ότι από το φτέρωμα φαίνεται αν έχει λίπος ή όχι αλλά αν έχει σκληρό ή μαλακό φτέρωμα.. Αλλά προληπτικά μια φώτο της κοιλιάς και του στερνου θα ήταν πολύ χρήσιμη! :)
 
Back
Top