Γενικά Τι σημαίνουν στο δαχτυλίδι τα αρχικά 12 28 38 KS

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης flwra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

flwra

PB New Member
Εγγραφή
19 Απρ 2023
Μηνύματα
9
Πόλη
Ατάλαντη
Όπως σας είπα έχω πάρει το Μπίλι ο οποίος σιγά σιγά συνηθίζει έχεις περάσει κ ένας μήνας αλλά είναι δειλός!
Αυτό που θέλω να μου εξηγήσετε είναι τι σημαίνει στο δαχτυλίδι τα αρχικά 12 28 38 KS
Και χρώμα δαχτυλίδι κόκκινο!
Γιατί μάλλον με κορόιδεψαν
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ανήκει στην οικογένεια 😁❤️
 
@flwra το κόκκινο δηλώνει την χρόνια άρα μάλλον το 12 είναι το έτος γέννησης του ,το 28 μάλλον είναι το νούμερο του πουλιού και το KS ειναι λογικα ο σύλλογος και το 38 είναι ο εκτροφεας.
KS δεν γνωρίζω στην Ελλάδα, ίσως κάποιος αλλος γνωριζει
[automerge]1684267876[/automerge]
@flwra το κόκκινο δηλώνει την χρόνια άρα μάλλον το 12 είναι το έτος γέννησης του ,το 28 μάλλον είναι το νούμερο του πουλιού και το KS ειναι λογικα ο σύλλογος και το 38 είναι ο εκτροφεας.
KS δεν γνωρίζω στην Ελλάδα, ίσως κάποιος αλλος γνωριζει
Αυτά που λέω είναι για καναρινια τώρα για παπαγάλους δεν ξέρω εάν ισχύουν τα ιδια
 
  • Like
Αντιδράσεις: flwra
@glafkos ευχαριστώ πολύ!
Και μου τον πούλησαν για 5 μηνών...αυτά παθαίνεις όταν δεν εχεις ιδέα!!
Αυτό που λες ίσχυει γτ μου το επιβεβαίωσαν όσο για το KS μου είπαν ότι μάλλον είναι από Σκανδιναβία η σκοτία
 
@flwra
καλημερα.
σουηδια και σκοτια ισως ειναι δυσκολο να ειναι. κεντρικη ευρωπη και πιο νοτια συνηθως ειναι οι πηγες εισαγωγων . Σε καθε περιπτωση θα μπορουσε ο εκτροφεας να μην ακολουθει τυποποιηση και να σημαινουν οτιδηποτε.Ειναι σιγουρα τα μονα στοιχεια του δαχτυλιδιου?
 
@flwra
Τίποτα δεν είναι σίγουρο με τα δαχτυλίδια των παπαγάλων.
Ούτε το κόκκινο χρώμα ούτε το 12 δείχνουν την ηλικία του καθώς μπορεί να είναι πουλάκι από κάποιον ιδιώτη εκτροφέα, στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα, που δεν ανήκει σε κάποιον σύλλογο, και έχει δαχτυλίδια σε απόθεμα.
Ανέβασε άν θέλεις κοντινές φωτογραφίες από το πουλάκι,(και την εσωτερική πλευρά της ουράς του) και από το δαχτυλίδι του μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε περισσότερα στοιχεία για την ηλικία του, και το δαχτυλίδι του.
 
Σύμφωνα με το χρώμα είναι του 2018 ή του 2012 αν θυμάμαι κλ , επίσης τι παπαγαλακι έχεις ? , Να σου ζήσει το μωράκι σ 🥰🥰🥰
 
@φιλομαθης ναι ναι αυτά τα στοιχεία έχει επάνω
[automerge]1684601500[/automerge]
@PanosBruno καλησπέρα!
Κοκατιλ.μου το πούλησαν για 4 5 μηνών! Δεν έχει πανω νούμερο 18 για αυτό μου είπαν ότι είναι μάλλον του 12!
 
@φιλομαθης ναι αυτά είναι τα μόνα στοιχεία...το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι είναι δειλός αρκετά με το να έρθει στο χέρι μ και δε τρώει τίποτα εκτός από την τροφή του τίποτα άλλο
 
@flwra
θα σου πω την γνωμη μου. Η υπαρξη τοσου υλικου στα social , ΥΤ κλπ με παπαγαλους που τρωνε τα παντα κανουν τα παντα ειναι ελευθεροι μεσα στα σπιτια ή και εξω απο αυτα μαλλον κακο κανει. Αποφασιζεις μετα απο ερευνα να παρεις ενα ειδος παπαγαλου και το αγοραζεις. Τι ερευνα κανει καποιος ? αρθρα ελληνικα και ξενα για το ειδος? για διαμονη δατροφη ασθενειες προβληματικες τυχον συμπεριφορες ή τι γλυκουλικα/κιουτικα/γουτσουγουτσου βιντεο κυκλοφορουν στα social/websites για το ειδος?
Γενικα αναφερομαι στις τασεις που υφιστανται και αν δεις και εδω πολυ ρωτανε τωρα πηρα το α ειδος παπαγαλου. τι τροφες να του δινω τι να κανω για την φροντιδα του.Εννοω εκ των υστερων ερευνα
Μεσα σε ενα μηνα μην περιμενεις να λεει 150 λεξεις να εχει δοκιμασει 15 φρουτα φυτρα και pellets και να ειναι αθορυβος υπακουος κλπ κλπ. Μακροχρονια σχεση ξεκινατε και αν θεσει καποιος τον πηχη πολυ ψηλα ενω δεν εχει εμπειρια και γνωσεις μαλλον θα απογοητευτει και γρηγορα και πολυ.
Μερα με την μερα κερδιζετε η εμπιστοσυνη , και σιγα σιγα η προσθηκη τροφων στην διατροφη του. Εδω τα παιδια μας και δεν καταφερνουμε ποτε να τα πεισουμε σαν εφηβους τι βλακειες τρωνε και τι θα μπορουσαν να τρωνε.
Επισης οι παραγοντες στην σχεση μας με τα petbirds ειναι πολλοι. και δεν εξαρτωνται μονο απο αυτα που εμεις θελουμε αλλα και απο τις συνθηκες ζωης τους οπως αυτα τις βιωνουν και τα ορμονικα τους επιπεδα και τις φασεις τις ζωης τους.
Ζωντανοι οργανισμοι ειναι.Υπομονη και μην ξεχνας οτι δεν υπαρχει συμβολαιο ουτε συμπεριφορας ουτε καλης συμβιωσης. Εμεις κανουμε οτι μπορουμε για την ευζωια τους. Απο εκει και περα πολλα μπορουν να επιτευχθουν και πολλα οχι
 
Back
Top