Διατροφή Τι ταιζετε τα διαμαντοπεριστερα;

ΛΑΚΗΣ ΚΟΥ

PB Member
Εγγραφή
7 Μαϊ 2009
Μηνύματα
140
Πόλη
Χαλκιδική
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τι τρωνε τα διαμαντοπεριστερα>επισης τι αλλο μπορουνε και τουσ αρεσει;
 
Με τι διατρεφονται δηλαδή; Τι περιλαμβάνει το διαιτολόγιό τους;:)
 
Δεν τρώνε την βασική τροφή για εξωτικά ή δεν τρώνε τα επιπλέον (πρασινάδες, αυγοτροφή κλπ) ; Αν δεν τρώνε τα επιπλέον πιθανόν δεν τα έχουν συνηθίσει ακόμη, απλά επέμεινε λίγο και συνέχισε να τους τα βάζεις.
 
ναι δεν πολυ τρωνε βασικη τροφη, σχεδον 3 μηνεσ που τα εχω δεν εχω δει τσοφλια,.. Αλλα αν δεν τρωγανε πως θα ζουσαν τοσο καιρο
 
Μήπως την τρώνε με το τσόφλι όπως τα ορτύκια και τα περιστέρια; Δεν έχω διαμαντοπερίστερα θα μας πει κάποιος που έχει για ποιο σίγουρα, αλλά τρεις μήνες δεν θα ζούσαν χωρίς τροφή αυτό είναι σίγουρο.
 
Τα διαμαντοπεριστερα δεν ξεφλουδιζουν τον σπορο.
Ενα καλο mix εξωτικων καλυπτει τις αναγκες τους. Καλα τρωνε επισης και το μιγμα για καναρια.
Δεν θα δειξουν ενδιαφερον για αυγοτροφη ή λαχανικα χωρις να τα αποκλειουν.
Γενικα ειναι λιτοδιαιτα πουλια
 
σασ ευχαριστω πολυ.. Ομωσ οτν τρωνε ολοκληρο το σπορο δεν εχουν προβλημα με το στομαχι τουσ?
 
προφανώς το στομάχι είναι σχεδιασμένο για να χωνεύει κατά αυτό τον τρόπο. κάθε είδος έχει διαλέξει διαφορετικό τρόπο διαβίωσης μέσα από την εξέλιξη. Ο τρόπος που τρέφονται δεν είναι αποτέλεσμα της οικοσιτοποίησης των ειδών αυτών, αλλά το φυσιολογικό τους.
 
Αν διαβάσεις το link που σου έδωσε πιο πάνω η Τζωρτζίνα θα σε καλύψει πιστεύω. Αν ακόμη έχεις κάποιες απορείες εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε :)
 
παιδια οτι και να τους βαλετε το τρωνε! Το ποιο κλασικο σιγουρα ειναι η παπαγαλινη! Απο κει και περα τρωνε τα παντα κυριολεκτικα! Ειμαι ταχυδακτυλουργος και εχω ΚΑΙ ΝΤΟΒΕΣ(οχι διαμαντενιες)συμπεριφερονται με τον ιδιο ακριβως τροπο σε παρα πολλα θεματα εως σε ολα και γενικα ολα αυτα τα"δεκαοκτουροειδη"-"τριγωνοειδη" ειναι πανεμορφα πουλια αλλα ειλικρινα τα ποιο χαζα-αποβλακωμενα που υπαρχουν! Εκει οφειλετε και αυτη η απαθεια και η εκ γεννετης εξημερωση τους με τον ανθρωπο! Μονο για την τροφη τους μην αγχωνεστε ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ μανιωδως οτι δηποτε τροφη των ωδικων και μη πτηνων!φιλικα ταχυδακτυλουργος ΑΝΤΟΝΙΟ! 🙂
 
DOVES VIDEO

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
. εδω μπορειτε να δειτε τις ντοβες τα "περιστερια"των ταχυδακτυλουργων!
 
Back
Top