Διατροφή Τι τροφή να πάρω στο κοκατίλ μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης k0uLiS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

k0uLiS

PB New Member
Εγγραφή
15 Ιουλ 2014
Μηνύματα
134
Πόλη
Στουτγάρδη
Καλημερα παιδια θελω να μου προτεινεται τι τροφη να παρω στο κοκατιλ μου διοτι του ειχα ενα στικ με διαφορους σπορους και μελι και δεν δειχνει να θελει καθολου την τροφη του και ολη μερα ειναι εκει που ηταν το στικ και γκρινιαζει.. Η τροφη που του δινω ειναι αυτη..
tinypic-no-longer-available.jpg


Και μια ερωτηση ειναι νορμαλ να τρωει τοσο πολυ; Τρωει παρα πολυ...
 
Πως ονομάζεται η τροφή που του δίνεις; έχει σπόρια μέσα;
Φαίνεται σαν να είναι σκέτα πελετ που αν δεν τα έχει συνηθίσει λογικό να μην δοκιμάζει, δεν τα αναγνωρίζει σαν τροφή.
Η βασική του τροφή θα πρέπει να είναι ένα μείγμα σπόρων για μεσαίους παπαγάλους. Υπάρχουν πολλές επιλογές από γνωστές εταιρίες. Κάνε μια έρευνα.

... Με μπέρδεψες, στην αρχή γράφεις ότι δεν θέλει την τροφή του και μετά ότι τρώει πολύ...
 
Τρωει πολυ, ενα στικ το καθαρισε σε 3 μερες.. Η συγκεκριμενη τροφη που του δινω δεν εχει σπορους μεσα και φανηκε οτι του αρεσουν πολυ τρωφοντας το στικ που ειχε..Απο το πετ σοπ που το πηρα τα ειχε την τροφη που το δινω χωρις σπορους.. Επειδη θα παω να παρω τροφη και καποια παιχνιδια που θελω σκεφτηκα να ρωτησω τι θα μου προτεινατε...
 
Επειδή είσαι στην Γερμανία αν δεν κάνω λάθος, δεν είμαστε σίγουροι τι συσκευασίες έχουν, από τον κατάλογο που σου είχα δώσει στο άλλο θέμα, έχει αυτήν ας πούμε που έχει φωτογραφία το cockatiel και την rosella youblisher.com/p/590036-JR-Birds-Catalogue-2012-13-EN/ Κάτι τέτοιο πρέπει να του πάρεις.
 
Αχα ευχαριστω μαρια και αποτι θυμαμαι τις εχει αυτες τις τροφες...Αντε να δουμε μηπως και ησυχασουν τα αυτακια μου..
 
stick να μην του δίνεις καθόλου, έχουν κακής ποιότητας σπόρους και ζάχαρη. Να του πάρεις σπόρια και να προσθέσεις και μερικά πελετ να τα μάθει σιγά σιγά. Τα σπόρια δεν πρέπει να λείπουν από το κλουβί!
 
Του πηρα τροφη με διαφορους σπορους,το λατρεψε..Αλλα ρε παιδια τρωει παρα πολυ και οταν δεν εχει φαι φωναζει...Ανεβηκε και στο χερι μου μονο του με πολυ ανεση οταν του εβαλα καινουρια παιχνιδια...
 
Όταν λες πάρα πολύ, μπορείς να καθορίσεις περίπου την ποσότητα; Οι δικοί μου όλοι οι μεσαίοι παπαγάλοι, τρώνε περίπου, ίσως λίγο λιγότερο απ' όσο παίρνει μια αυγοθήκη καθημερινά.
 
Περιπου μια αυγοθηκη του βαζω και γω και ειναι προσκολλημενο εκει την περισσοτερη ωρα της ημερας και οταν δεν τρωει φωναζει...
 
Του εχω βαλει αρκετα αλλα δεν τα δινει σημασια απλα περναει απο διπλα...
 
Τα κοκατιλ τρωνε το μιγμα σπορων που τρωνε και τα μπατζι;
 
Back
Top