Αναπαραγωγή Τι τροφη να αφησω για τρεις μερες σε νεοσσο δεκα ημερων;

kalamatagiannis

PB New Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2016
Μηνύματα
208
Πόλη
Καλαμάτα
Θα λειπω για δυο τρεις μερες απο το σπιτι.. Τι τροφη να αφησω για το νεοσσο ειναι δεκα ημερων που να μη κινδυνευει να χαλασει;
 
Είναι πολύ επικίνδυνο να μείνει χωρίς την απαραίτητη τροφοδοσία στους γονείς του.
Πιθανολογώ πως θα ζοριστούν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Υπάρχει κάποιος να βάζει φαγητό μια φορά την ημέρα;
 
Δε ξερω ακομη.. Αμα γεμισω τις ταιστρες καναβουρι και καθαρο νερο. Και βαλω και βιταμινη δεν θα αντεξει;
 
Να ρωτησω και κατι αλλο.. Ο προλοβος του τωρα που μεγαλωνει δε φενετε συνεχεια και τοσο εντονα γεματος..χωνευει πιο γρηγορα η μηπως δε τον ταιζουν πολυ;

Οχι δινω και αυγο καθε μερα σφηχτο..
 
Το σκέτο καναβούρι (χύμα φαντάζομαι) είναι η πλέον ακατάλληλη τροφή για καναρίνια πόσο μάλλον που ανατρέφουν νεοσούς. Γιατί δεν δίνεις ένα καλό μίγμα σπόρων για καναρίνια, επώνυμης εταιρείας;
 
τόσο ο Ανέστης όσο και ο Γιάννης, πιο πάνω,έχουν απόλυτο δίκιο! Εδώ εγώ έλειψα 32 ώρες και.. Μέχρι να γυρίσω, καθόμουν σε αναμένα καρβουνα!
γι'αυτό.. Πρίν φύγεις,Γιάννη, πάρε ένα κιλό επώνυμη συσκευασμένη τροφή,ένα κιλο επώνυμη συσκευασμένη αυγοτροφή(συνολικό κόστος..όσο μια οικογενειακή πίτσα)και βρες κάποιον έμπιστο δικό σου ''άνθρωπο'' να του εμπιστευθείς τις ζωούλες αυτές!
θέλω να πιστεύω πως θα τα περιποιηθεί μέχρι να επιστρέψεις..
 
Τελευταία στιγμή να αλλάζεις διατροφικές συνήθειες ενώ έχουν νεοσσό είναι πολύ παρακινδυνευμένο. Αλλά και η διατροφή που τους παρέχεις είναι όντως ακατάλληλη. Για μένα πρέπει από σήμερα κιόλας να δώσεις μείγμα σπόρων φρέσκο επώνυμο και συσκευασμένο και συσκευασμένη πατε αυγοτροφή που δεν χαλάει για να συνηθίσουν πριν φύγεις για τις 3 μέρες. Αν τα βάλεις σήμερα και ταίζουν, τότε δε θα έχεις θέμα για 3 μέρες. Αρκεί η αυγοτροφή να είναι πατέ. Μια καλή που μπορεί να μείνει στο κλουβί για 5-6 μέρες είναι αυτή: Cede Morbido Egg Patee Και φυσικά όχι αυγό ούτε λαχανικά/χορταρικά/μήλο γιατί θα χαλάσουν και θα γίνουν δηλητήρια.
 
Ενα μειγμα μου εχει δωσει αναπαραγωγης.. Δε ξερω ποοας εταιριας ειναι

Θέλεις να ανεβάσεις εδώ μια φωτογραφία των σπόρων ( μείγμα τροφής ) που δίνεις στους γονείς;
 
Θα ανεβασω λιγο πιο μετα.. Μου ειπε ο φιλος οτι ειναι ειδικη τροφη αναπαραγωγης.. Μειγμα ειναι σπορων απλα δε ξερω τη μαρκα.ηταν σε ενα χαρτινο σακι δε προσεξα τι εγραφε απεξω. ..
 
Οπως τα ειχα δε θελω να τους αλλαξω τωρα τη διατροφη που ειναι και το μικρο.. Αυγο καθε μερα και μειγμα σπορων που εδινα..
 
.. Εκεί συνήθως, μεταξύ 12-15 ημερων, είναι μια καλή χρονικά στιγμή να επιχειρήσεις να προχωρήσεις σε 2η.
φρόντισε να υπάρχει συνεχώς διαθέσιμο νήμα, προς αποφυγήν άσχημων εξελίξεων.
 
Back
Top