Φροντίδα Τι υλικά χρειάζομαι για την κατασκευή playstand;

Ταζμανια2411

PB New Member
Εγγραφή
11 Νοε 2023
Μηνύματα
90
γεια σας παιδια, ξερετε τι ειδους ξυλα μπορω να βρω για να φτιαξω ενα πλεισταντ ? με αυτο εννοω ξυλα που μπορεις να βρεις σε ολη την ελλαδα. να κοψω ή να παρω απο καποιο μερος που δινουν. στο ιντερνετ ολα τα ετοιμα πλεισταντ ειναι πανακριβα. java ή dragonwood εχει παρει καποιος απο εσας ? αν ναι τοτε που το βρηκατε? εν τελει το σχοινι γιουτα το αγορασα. κοστισε περισσοτερα απο οσα νομιζα αλλα ο μικρος το λατρευει που εχει πια χωρο να παει οταν βγαινει εξω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
κοστισε περισσοτερα απο οσα νομιζα
Εννοεις οτι αλλη ειδες σαν αναγραφομενη τιμη και αλλη κληθηκες να πληρωσεις ή επελεξες temu και αλλα ομοοειδη?
Η πρωτη περιπτωση ειναι παρανομη πρακτικη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Θα βρεις ιδέες στο φόρουμ όπως και στην ενότητα ιδιοκατασκευές.
Κ δες τα ξύλα που είναι ασφαλή. Πρόσεχε αν τα ξύλα τα μαζέψεις μόνος σου, να μην είναι "πεθαμένο" ξύλο κ να μην έχει φυτοφάρμακα, μπογιές ή χημικά.


 
Εννοεις οτι αλλη ειδες σαν αναγραφομενη τιμη και αλλη κληθηκες να πληρωσεις ή επελεξες temu και αλλα ομοοειδη?
Η πρωτη περιπτωση ειναι παρανομη πρακτικη.
εννοω οτι ηταν πιο ακριβο απο οσο περιμενα να ειναι οποιοδηποτε σχοινι. η περιγραφη εγραφε μια ενδεικτικη τιμη και οχι την πραγματικη.επελεξα μια απο τις πρωτες επιλογες που ειδα γιατι ειμαι λιγο παρορμητικος ως ανθρωπος. για να κοψεις ξυλα χρειαζεσαι αδεια δηλαδη? βγαζει νοημα. ο παππους μου ειναι αγροτης, οποτε ισως να μπορει εκεινος να το κανει για μενα. @φιλομαθης υπαρχει περιπτωση να ξερεις μια ιστοσελιδα που να πουλαει τα ξυλα?
 
@Ταζμανια2411 η γνώμη μου είναι ότι πιο εύκολη και κυρίως πιο ασφαλή λύση για τον παπαγάλο (τα ξύλα χρειάζονται ειδική επεξεργασία πριν χρησιμοποιηθούν)είναι να απευθυνθείς σε κάποιον που φτιάχνει πάρκα -σταντ! Εγώ αυτό επέλεξα σαν οικονομικότερη λύση! Σε ομάδες στο φβ υπάρχουν δυο άτομα τα οποίος κάνουν εξαιρετική δουλεια
 
Back
Top