Γενικά Τι φυλο ειναι τα budgie μου;

giannisk24

PB New Member
Εγγραφή
25 Ιουλ 2013
Μηνύματα
4
Καλη χρονια σε ολους! Θα ηθελα την βοηθεια σας. Μου χαρισανε τρια bungie και θελω να μου πειτε τι φυλο ειναι. Το ασπρο νομιζω οτι ειναι αρσενικο και τα δυο κιτρινα πιστευω θυληκα. Πειτε μου την γνωμη σας. Ευχαριστώ!

1IMG_0060_zpsdb09784d.webp 2IMG_0053_zps99cccb26.webp 3IMG_0052_zps192f5136.webp
 
Το μεσαιο αρσενικο και τα αλλα 2 θυληκα λουτινο νομίζω αυτος που στα χαρισε δεν ηξερε; Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειχα μπαντζι αλλα απο μια περιγιηση στο ιντερνετ ετσι ειναι μαλλον καποιος πιο εμπειρος στα μπαντζι ας μας πει
Να σου ζησουν και καλη χρονια!
 
αυτος που τα χαρισε μου εδωσε στην αρχη το ασπρο και το δεξι στην πρωτη φωτο κιτρινο και μετα απο καμια δεκαρια μερες το αριστερο κιτρινο επειδη το ειχε παρει για θηλυκο και του βγηκε αρσενικο. Το θεμα ειναι οτι πιο πολυ φωναζει το αριστερο παρα το ασπρο που ειναι αρσενικο και εχω μπερδευτει
 
Γεια σου καλώς ήρθες, να σου ζήσουν! Είναι μικρά ακόμα και δεν φαίνονται καλά έτσι είναι το άσπρο πάει για αρσενικό τα άλλα όμως δεν έχουν φανεί ακόμα στα σίγουρα, ίσως και το δεξί κίτρινο όπως τα βλέπουμε εμείς. Λούτινο όχι δεν είναι. Πρόβλημα δεν έχεις στην συγκατοίκηση, κάνουν καλή παρέα όποιο φύλο κι αν είναι. Μέχρι την άνοιξη θα φανούν, περίμενε. Είναι και τα τρία πανέμορφα!
 
καλησπερα και να σου ζηουν τα παπαγαλακια σου!
απο οτι φαινεται αν και μικρα το ασπρο παει για αρσενικο και τα υπολοιπα μαλλον για θηλυκα χωρις να ειμαι βεβαιος!
προβλημα δεν θα εχεις εκτος και αν μελλοντικα δεσει ενα 2 απο τα 3 πουλια μεταξυ τους και τοτε θα υπαρχουν μικροτσακωμοι!
αυτα απο εμενα καλη συνεχεια και να σου ζσουν!
 
το κιτρινο με την μοβ μυτη ειναι 100% αρσενικο γιατι η μυτη του ειναι μοβ χρωμα αρσενικου το ασπρο με την ροζομπλε μυτη ειναι μαλλον θυλικο γιατι τα νεαρα εχουν διχρομες μυτες ροζ μπλε το αλλο κιτρινο δεν μπορω να διακρινω ισως αν εβαζες μια καλλιτερη φωτο!
 
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Να πω και κατι αν και δεν ξερω αν παιζει ρολο. Τα δυο δεξια στην φωτο τα οποια και εχω πιο πολυ καιρο καθως το αλλο μουτο εδωσαν πιο μετα ειχαν πολλες βελονες στο προσωπο και εβλεπα πολλα πουπουλα και φτερα στο κλουβι αρα υποθετο οτι εχουν περασει πτερορροια.
 
δεν τσακονονται που ειναι και τα τρια μαζι;δηλ αν βαλω αρσενικο μαζι μ αρσενικο δεν θα τσακοθουν
 
Αν είναι δύο αρσενικά μόνα τους ή δύο θηλυκά μόνα τους δεν τσακώνονται, κάνουν παρέα. Πάντα ανάλογα και με τον χαρακτήρα. Αλλά 99% συμβιώνουν αρμονικά. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν υπάρχουν διάφορα φύλα με αναντιστοιχία. Εκεί μπορεί να γίνουν μάχες κατά την αναπαραγωγική περίοδο.
 
Back
Top