Γενικά Τον Τουίτι και την Ζέτα (Parrotlet)

ParrotletTwityZeta

PB Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2020
Μηνύματα
795
Πόλη
Μυτιλήνη
Σήμερα ήρθανε τα παπαγαλάκια! Το άσπρο είναι η Ζέτα και το μπλε ο τουίτι! Σήμερα ήρθανε και μας είχε πει ο εκτροφέας να τα αφήσουμε στο κλουβί 2 μέρες άλλα, μόλις πήγαμε να τα βάλουμε στο κλουβί δεν έμπαιναν και χρειάστηκενα να ανέβουν στο χέρι μας και τελικά από σήμερα τα βγάλαμε! Είναι αξιολάτρευτα και πολύ όμορφα!
 
🧿Καλορίζικα!

Υπερβολικά μικρό κλουβί, με (σχεδόν) μια και μοναδική ''πατήθρα'' από κλαδί (τι είδος ξύλου είναι 😉, όχι σωστής διαμέτρου, με όχι καλά κομμένες διασταυρώσεις κλαδιών (υπάρχουν υπολείμματα σαν ''αγκάθια'')...
Αλλαγή κλουβιού άμεσα και... Διάβασμα! Για να ζήσουν αυτά καλά κι εσύ καλύτερα! 😉
 
Αν το 52x41,5x110 είναι μικρό τότε τι να πω
[automerge]1592573526[/automerge]
Το ξύλο είναι από ευκάλυπτο και λεμόνια. Έχουμε τρεις πατήθρες.
[automerge]1592574057[/automerge]
@Sissy
 
Τελευταία επεξεργασία:
Λυπάμαι αν κατάλαβα λάθος...η συγκεκριμένη φωτογραφία αυτή την ''εικόνα'' δείχνει...🙂 Όποτε έχεις διάθεση δείξε μας ολόκληρο το κλουβί τους. Πάντως για το ξύλο ισχύει, χρειάζονται διαφορές στην διάμετρο αλλά όχι ακραίες.

28.webp
 
Καλορίζικα! Είναι πολύ όμορφα! απο ποιον εκτροφέα τα πήρες και πως ήρθαν στα χέρια σου; Το κλουβί είναι ωραίο αλλά χρειάζεσαι παιχνίδια. Η Σίσυ έχει παλιότερα θέματα με ιδιοκατασκευές παιχνίδιών απο απλά υλικά που έχουμε στα σπίτια μας, αν θέλεις ρίξε μια ματιά.
https://community.petbirds.gr/threads/Φτιάξτε-παιχνίδια-παπαγάλων-εύκολα-και-γρήγορα.24600/
https://community.petbirds.gr/threa...δια-παπαγάλων-ιδέες-και-κατασκευές-μου.18387/
 
Πάντως τα πουλάκια πολύ χαρούμενα!

Το γεγονος οτι οι πατηθρες ειναι ακατάλληλες δεν θα αποτυπωθεί με κατσούφιασμα ή στεναχωρια απο τα πουλακια αλλα με καποιον τραυματισμο.
Η χαρα που αναφερεις ειναι κατι το υποκειμενικό.

Θα συμφωνήσω με την @Sissy για το διαβασμα!

Να τα χαιρεσαι!
 
Τώρα τα είδα. Είναι πολύ γλυκουλια και το άσπρο αρκετά πιο ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα parrotlet του φόρουμ (λυπάμαι υπόλοιποι parrotletάδες 😁)
Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι για χρόνια. Αν δεν έχεις μπορείς να αγοράσεις και ένα σουπιοκόκκαλο για να προσλαμβάνουν ασβέστιο.
 
@Γιαννης17 Επειδή το κλουβί είναι μεγάλο (αν θέλεις πήγαινε να το δεις στο media) δεν κατάφερα να το βγάλω όλο και να φαίνονται καλά και τα παπαγαλάκια
[automerge]1593499003[/automerge]
@fortunatos και @Γιαννης17 ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
 
Back
Top