Γενικά Του πήρα ποτίστρα αλλά συνεχίζει να πίνει από τη μπανιέρα

Omorfoulis

PB Member
Εγγραφή
2 Σεπ 2018
Μηνύματα
1.313
Πόλη
Αγρίνιο
Εχω ενα κλουβι με ανοξειδωτη μπανιερα μου ειπαν οταν το αγορασα οτι εκει θα κανει μπανιο κ θα πινει νερο το παπαγαλακι μου. Εγω του πηρα ποτιστρουλα αυτο ομως συνεχιζει κ πινει απ τη μπανιερουλα δεν το εχω δει να κανει μπανιο ποτε. Τι να κανω να του βγαλω την μπανιερα; Εσεις τι λετε;
 
εκει θα κανει μπανιο κ θα πινει νερο το παπαγαλακι μου
Μην ακούς τι σου λένε στα καταστήματα. Έχεις πιει ποτέ νερό από την μπανιέρα σου μετά από το μπάνιο σου;

Ανέβασε μία φωτογραφία του κλουβιού για να δούμε τον χώρο του.
 
Εχεις δικιο για αυτο το λογο πηρα Ποτιστρα αλλα δεν ειχα βγαλει την μπανιερα.Stavro . Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να το δειτε.

IMG_20180904_173623.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ όμορφο πουλάκι. Οι ταΐστρες που μπαίνουν; Η πετρουλα δεν βοηθάει κάπου. Καλύτερα να την αντικαταστησετε με ένα σουπιοκοκκαλο όπου θα φτιάχνει το ράμφος του και από όπου θα αντλεί το ασβέστιο που χρειάζεται.
 
Εχω μια ταιστρα στο πλαι.στξ δεξια μερια.στην αριστερη εβγαλα τη μπανιερα-ταιστρα μαλλον. Θα του παρω θα σουπιοκοκκαλο.σε ευχαριστω πολυυ!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εάν κρίνω από το Ρόμπυ μου (κοκατίλ)που νερό από ποτίστρα δεν πίνει γιατί έχει μάθει σε πήλινο μπολάκι, πιθανότατα και το δικό σου έχει μάθει διαφορετικά. Για αυτό θα έλεγα να είσαι σίγουρη ότι το κουκλάκι σου (να το χαίρεσαι! 🙂)πίνει νερό από την ποτίστρα πριν το αφαιρέσεις το ανοξείδωτο. (και ειδικά αφού δεν το έχεις δει να κάνει μπάνιο εκεί)
τα σημαδάκια στο κλουβί είναι σκουριά; Εάν ναι,θα πρέπει να το αντικαταστήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
 
Χθες του εβγαλα την Μπανιερα κ σημερα η ποτιστρα του ειχε Μεσα υπολειματα τροφης. Το κλουβακι θα το βαψω.σε ευχαριστω ... Μολις το ειδα να πινει. Απο ποτιστρα..
Υπολείμματα τροφής θα έχει γιατί συνήθως όταν είναι μικρά πίνουν και μετά πάνε στα σπόρια τους και μετά ξαναπίνουν και ότι έχει κολλήσει απο πριν στο ράμφος καταλήγει στην ποτίστρα. Γι'αυτό να την τσεκάρεις συχνά και να του αλλάζεις το νερό όποτε το βλέπεις λερωμένο.
 
Back
Top