Ασθένειες Το Μονκ μου έβγαλε τα φτερά του

pamilianexr

PB New Member
Εγγραφή
5 Φεβ 2021
Μηνύματα
13
Πόλη
Πάτρα
Καλησπέρα σας! Το μονγκ μου είχε βγάλει πέρσυ τα φτερά του στην κάτω περιοχή κ με σταγόνες αντιστρες τα έβγαλε πάλι. Φέτος έχει βγάλει τα φτερά στο πάνω μέρος του σώματος του και θέλω να μου πείτε τι συμπτώματα έχει η ασθένεια των πτερων σε περίπτωση που δεν είν'από το στρες. Μου είπε μια κοπέλα να δω τα πόδια του και έχει δύο τρεις κουκίδες μικρές μαύρες.... Ξέρετε τι να κάνω μέχρι να το πάω Αθήνα για εξετάσεις?
 
Μου είπε μια κοπέλα να δω τα πόδια του και έχει δύο τρεις κουκίδες μικρές μαύρες...
Καλησπέρα.
Σχετικά με τις κουκίδες, κάνε για καλό και για κακό το τεστ της χαρτοπετσέτας, δλδ βρέξε μια χαρτοπετσέτα και τσαλάκωσέ την και σφήνωσέ την αποβραδίς στα κάγκελα του κλουβιού. Το επόμενο πρωί έλεγξέ την για μαύρα ή κόκκινα στίγματα. Αν βρεις, πιθανά θα είναι ψείρες, οπότε τα ξαναλέμε.
Κατά τα άλλα...έχει αλλάξει κάτι στη ρουτίνα του; Π.χ. κοιμάται άλλες ώρες από το συνηθισμένο, είναι περισσότερες ώρες μόνος του από ό,τι παλιότερα, βρίσκεται σε αναπαραγωγική φάση;
Τέλος, σου παραθέτω και ένα θέμα που ενδεχομένως να έχει κάποια κοινά σημεία με το ζήτημα που σε απασχολεί.
 
Σας ευχαριστώ θα κάτω αυτό με την χαρτοπετσέτα κ θα το δω! Στην καθημερινότητα του όχι τίποτα είν'όπως ήταν. Παρέα έχει κ άλλο μονγκ κ αλλά παπαγαλάκια. Το άλλο μονγκ δεν έχει κάτι. Αν ήταν ψείρες θα πήγαιναν παντού? Αν είναι ασθένεια πτερων το άλλο Μονγκ δεν θα είχε κολλήσει σχεδόν δύο μήνες τώρα? @ianos
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Γενικά υπάρχουν και ασθένειες που δεν κολλούν εύκολα καθώς επίσης και άλλες που αργούν πολύ να δώσουν συμπτώματα. Αλλά ας μην ξεκινάμε από εκεί.
Εφόσον υπάρχουν και άλλα κλουβιά στο σπίτι, βάλε κι εκεί βρεγμένες χαρτοπετσέτες
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top