Χαρίζω Το Ρικάκι μας ψάχνει νέο σπίτι (lovebird)

anatolia

PB Member
Εγγραφή
14 Δεκ 2014
Μηνύματα
834
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Παιδιά, καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Η Αγαπόρνιθα μας είναι καλά, το ποδαράκι συνήλθε και το πουλί χαίρει τώρα άκρας υγείας) Κάνει και σκανδαλιές!)
Το δυστυχές είναι ότι δεν ταίριαξε τελικά στο κοπάδι μας, κυνηγάει τους πάντες – από τα μπάντζι έως και τον Ζακό – και δεν μπορούμε να το βγάζουμε βόλτα με τα άλλα πουλιά μας.
Αύριο θα παραλάβουμε και ένα άλλο κακοποιημένο πουλί (από ότι ξέρουμε είναι παπαγάλος μεσαίου μεγέθους) και λόγω χώρου έχουμε ήδη πρόβλημα.
Και επειδή δεν θέλω να το επιστρέψω στο μαγαζί από όπου το πήραμε, σκέφτηκα να γράψω εδώ και να το δώσω σε κάποιον που θα το αγαπήσει και θα το φροντίσει καλά.
Το λοβάκι είναι κατά πάσα πιθανότητα αρσενικό, γατί έκανε κάτι περίεργα πάνω στο χέρι του Νίκου) Επίσης, του αρέσει η ανθρώπινη παρέα και τα χάδια. Προσωρινά το ονομάσαμε Ρίκο (Ρικάκι απ’το πιτσιρικάκι) και ήδη άρχισε να ανταποκρίνεται στο όνομά του.
Εάν κάποιος θέλει και μπορεί να πάρει το Ρικάκι το λοβάκι, ενημερώστε με μέσα από αυτό το θέμα. Την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και μπορώ να τον φέρω μαζί μου από Χαλκιδική.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή χρονιά!)
 
Σταύρο, ευχαριστώ για την ερώτηση!) Το Ρικάκι είναι ακόμη μαζί μας και μάλλον θα το κρατήσουμε για πάντα, αφού δεν θέλουμε να καταλήξει όπου νάναι) Το αφήνουμε να πετά σε ξεχωριστό χώρο από τα άλλα, μόνο του προς το παρόν. Οταν είναι έξω και κάνει τις πτήσεις του, ακούει το κοπάδι από μεσα και τους ζητάει, κακαρίζει, τους ψάχνει. Αλλά, μόλις εμφανιστεί κάποιο άλλο πουλί, αρχίζει το κηνύγι, οπότε... Μόνο του καλύτερα και σκεφτόμαστε και μήπως να του πάρουμε ζευγάρι. Δεν ξέρουμε, όμως, τι είναι (αγόρι ή κορίτσι), παρατηρούμε και θα δούμε στο μέλλον).
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Ρικάκι είναι ακόμη μαζί μας και μάλλον θα το κρατήσουμε για πάντα, αφού δεν θέλουμε να καταλήξει όπου νάναι)
Ίσως είναι η καλύτερη επιλογή αυτή. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελικά, παιδιά, το Ρικάκι μας πήγε σε ένα καλό σπίτι, όπου την αγαπάνε πάρα πολύ και είναι ευτυχισμένη!) Τους ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους και εύχομαι και άλλα πουλάκια να βρούνε καλά σπίτια και στοργικούς ανθρώπους!)
 
Αντε μπράβο Ανατολία! Φωτογραφία όμως δεν είδαμε από το Ρικακι...
Συγγνώμη, δεν πρόλαβα να την φωτογραφήσω, αλλά, μπορεί να έχω κάπου στο αρχείο. Θα την ανεβάσω, άμα την βρω.
 
Back
Top