Αναπαραγωγή Το αρσενικο καναρινι ειναι μικροτερο απο το θηλυκο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης axileas7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

axileas7

PB New Member
Εγγραφή
15 Απρ 2009
Μηνύματα
22
Πόλη
Αθήνα
γεια σας! Εχω μια καναρα 2 χρονων και εναν αρσενικο 11 μηνων... Ο αρσενικοσ λογω ηλικιας δεν ζευγαρωνει ενω η καναρα αυγα στον πατο... Τι μπορω να κανω για να την αποτρεψω απο το να θελει να ζευγαρωσει την θηλυκια... μπορω να κανω κατι εκτος του να τα χωρισω;να βαλω τον αρσενικο με το αδερφακι του που ειναι παλι αρσενικο;θα τσακωνονται;
 
Πρεπει να τα χωρισεις!
Τα αρσενικα τσακωνονται μεταξυ τους
 
ατσα μαζι φιλε μου ο καναρος ειναι σε καλη ηλικια για να ζευγαρωσει. Αστα βαλτους φωλια νιμα αυγο για να πυρωσουν και μπορουν να σου βγαλουν πουλια.
 
αφου μου ειπαν οτι απο 15 μηνων και μετα ζευγαρωνουν




Και αυτο ειναι το σωστο Αχιλλεα!
Εδω στο φορουμ θα παιρνεις πολλων ειδων γνωμες, γιατι ο καθενας επιλεγει μονος του πως θα φροντισει τα πουλια του!
Εσυ θα διαλεγεις την γνωμη που θεωρεις οτι ειχε επιτυχια με αποδειξεις και στοιχεια!
 
ναι σιγουρα αλλα επιστιμονικα ξερω οτι 10 μηνων και πανω ειναι καλα.. Αλλα δεν τοχω κανει και ουτε προκειται να το ρισκαρω οποτε κανε οτι θες. Τι γνωριζω σουπα..στο φορουμ εχει συζητυθει οτι σε καποιον του βγλε πουλια αρσενικο 8 μηνων οποτε... Ισως παιζει ρολο και το πουλι ποσο καλο ειναι κτλπ..
 
λοιπον ευχαριστω θα τα αφησω μαζι δεν εχω να χασω τιποτε
 
ναι κι ευχαρισω πολυ γι αυτο! Δεν μπορω να τα χωρισω γιατι δεν εχω ελευθερο κλουβι κι αν παρω κι αλλο η μανα μου θα με κυνηγαει
 
ναι κι ευχαρισω πολυ γι αυτο! Δεν μπορω να τα χωρισω γιατι δεν εχω ελευθερο κλουβι κι αν παρω κι αλλο η μανα μου θα με κυνηγαει




Απο τι καταλαβα εισαι σχετικα μικρος...
Δεν ειναι καλυτερα να εχεις οσα πουλακια σου επιτρεπεται να εχεις;Να χαρισεις αυτα που σου περισευουν, για να περασουν καλυτερα!
Εχεις χρονια μπροστα σου να αποκτησεις οσα θες!
 
μου επιτρεπεται να εχω οσα θελω αλλα δεν εχουμε χωρο! Ειχα 7 και τωρα 6 γιατι ενα μου ψοθησε, αλλα τα αγαπαω και τα φροτνιζω πολυ! Πιστευω εχεις δικιο να σκεφτεσαι ετσι απο αυτο που εγραψα αλλα ξεχασα να βαλω και πολλα θαυμαστικα, δεν αντιπροσωπευει η κυριολεξια στο κυνηγαει την πραγματικοτητα!
 
τα περισσοτερα αρσενικα ειναι σε κατασταση αναπαραγωγης στο 10-12 μηνα. Εμενα τα περισσοτερα αρσενικα μου ειναι 11-12 μηνων και δεν εχω κανενα προβλημα.
 
οταν θα βγαλεις μικρα η θα τα χαρισεις η... Θα τρεχεις και δε θα φτανεις απο το κυνηγητο!
 
παιδια μολις βγηκε ο πρωτος επισκεπτης! Απο τον μικρο αρσενικο! Ειναι πανεμορφο!
 
Back
Top