Συμπληρώματα Το διάλυμα intesief δεν πρέπει να είναι κόκκινο χρώμα;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης fragos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

fragos

PB Member
Πόλη
Κέρκυρα
γεια σας!
χρησιμοποιησα το Intensief - Bogena Beaphar της bogena και διαλυσα σε ενα λιτρο νερο 10g προιοντος οπως λεει στις οδηγιες. Και ρωτω κανονικα δεν ηπρεπε να βγει κοκκινο το χρωμα του νερου;

Συνημμένα

• DSC00119.webp
    DSC00119.webp
    35,3 KB · Προβολές: 110
μάλλον δεν το έκανες με καυτό νερό και δεν έλιωσε σωστά. Έπρεπε να γίνει κόκκινο.

εβρασα στο βραστηρα νερο και εριξα απο εξω στο μπουκαλι και ελιωσα και ειναι κοκκινο.
πιστευω να εκανα καλα.

Καλά έκανες. Χρειάζεται ζεστό νερό για να διαλυθεί αν και πιστεύω ότι για όμοιόμορφο βάψιμο μικρή αξία έχει αν είναι καλά διαλυμένο. Εκείνο που έχει σημασία είναι να το "λαμβάνουν" τα πουλιά σταθερά με κάποιο τρόπο.

Φραγκίσκο

δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά θα σου έλεγα όσο το δυνατόν λιγότερο.
Εγώ δεν θα το κρατούσα πάνω από 3 μέρες.

3 μερες; Εγω εχω 1 κοκκινο καναρινι και ακομα δεν εχω χαλασει ουτε το 1/3 και εχουν περασει 3 μερες δηλαδη πρεπει να το πεταξω;

Για 1 κόκκινο καναρίνι κάνε μικρότερη φυσικά δόση ή βάλε στην ξηρή αυγοτροφή χρωστική μέσα (βάλε 15γρ ανά κιλό) και δώσε περιοδικά να φάει από αυτή. Ας πούμε 3 μέρες τη βδομάδα.
Το πρόβλημα με τη χρωστική στο νερό είναι ότι αλλιώνεται γρήγορα ειδικά οι βιταμίνες που περιέχει.
Εγώ εδώ και χρόνια δεν χρησιμοποιώ χρωστική στο νερό. Μόνο στο ράσκ ή στην αυγοτροφή.

Back