Γενικά Το είδαμε κι αυτό

@George98 το κέλυφος του αυγού σκληραίνει λίγα λεπτά πριν την έξοδό του από το θηλυκό.
Αν δεχτούμε πως είναι αληθινό τότε κάτι έγινε στον οργανισμό του πτηνού που το γέννησε (ίσως κάτι σχετικά με τους μυς της περιοχής και βγήκε έτσι.
Σαν άλλη σκέψη ίσως να είναι δυο αυγά ενωμένα... κι αυτό γίνεται και πάλι μόνο μέσα στον οργανισμό του πουλιού που το γέννησε.
Έτσι η αλλιώς όμως είναι καταδικασμένο...

Τα αυγά στον οργανισμό του πουλιού δεν παράγονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά υπάρχουν στον οργανισμό του πουλιού σε διαφορετικά στάδια... Ένα έτοιμο να βγει την επόμενη το πρωί, ένα άλλο προετοιμάζεται για την επόμενη και ούτω καθεξής

Απίστευτο, σαν φυστίκι είναι.
Για δύο αυγά δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως γιατί δεν έχει διάστικτα σημάδια και στις δύο πλευρές να πεις κάτι τέτοιο.
Είναι ένα εννιαίο πράγμα.
Πάντως μια κάπως παρόμοια περίπτωση σε κότες, δεν είχε κρόκο μέσα το αυγό http://whataboutpie.blogspot.com/2012/01/collecting-eggs.html

Και να είχε Μαρία, δεν πιστεύω πως είχε τύχει να φέρει ζωή...
Πάντως μια κάπως παρόμοια περίπτωση σε κότες, δεν είχε κρόκο μέσα το αυγό
Σαν τορπίλη ήταν...

Και να είχε Μαρία, δεν πιστεύω πως είχε τύχει να φέρει ζωή...
Ναι σίγουρα αλλά λέω μήπως η έλλεψη κρόκου αλλοιώνει το σχήμα ή καλύτερα ο κρόκος καθορίζει το σχήμα.

Εγώ μπορεί και να το έβαζα σε κάποια παραμάνα. Ποτέ δε ξέρεις!

• Like
Αντιδράσεις: Stfns
Εγώ πάλι εικάζω ότι προέρχεται απο σύντηξη δύο αυγων, μου κάνει δε φοβερή εντύπωση πως, εφόσον τα αυγά ειναι σε διαφορετικό στάδιο ωρίμανσης μέσα στον οργανισμό του θηλυκού, έγινε αυτή η συνένωση και μάλιστα πριν την ολοκλήρωση του κελύφους, αλλά κυρίως αναρωτήθηκα τι θα πέρασε αυτο το πουλί για να τα γεννήσει.

Back