Το εκροφειο μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης νικ1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Γιαννιτσά
Κωδ.
ΣΦΩΠ EOO-V 040
μετα απο μερικες αλλαγες παρουσιαζω και γω με την σειρα μου τον χωρο μου

Συνημμένα

• DSC00325.webp
    DSC00325.webp
    22,1 KB · Προβολές: 713
  • DSC00354.webp
    DSC00354.webp
    18,3 KB · Προβολές: 702
  • DSC00349.webp
    DSC00349.webp
    20,8 KB · Προβολές: 604
  • DSC00352.webp
    DSC00352.webp
    28,2 KB · Προβολές: 603
  • DSC00343.webp
    DSC00343.webp
    33 KB · Προβολές: 574
Απο τα πιο όμορφα που έχω δει! Συγχαρητήρια!
Τι διαστάσεις έχει το κάθε κλουβί(όροφος);

Επειτα σου λένε αν ήτανε η ζήλεια ΨΩΡΑ.
Πω-πω μια φαγούρα που έχω.😱

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
Σού εύχομαι απο καρδιάς να το χαρείς.

Φίλε μου απίθανο. Γράψε παραπάνω πληροφορίες αν θέλεις. Πάντως απίθανο πραγματικά.

Πολύ ωραίο nik1
Νοικοκυρεμένο και πολύ αστραφτερό!

Θυμάμαι Νίκο ότι η δημιουργία ενός χώρου για τα πουλιά ήταν ίσως το πιο βασικό σου μέλημα, από το ξεκίνημα της ενασχόλησής σου ακόμη. Σήμερα βλέπω ότι τελικά υλοποιήθηκε αυτό σου το σχέδιο με πολύ καλά αποτελέσματα!

Υπάρχουν άλλα σημεία στο χώρο που θα μπορούσες να μας δείξεις; Έχεις μήπως στον ίδιο χώρο κάποια βρύση για την καθαριότητα των σκευών, κάποιο πάγκο ίσως για την προετοιμασία των τροφών, αποθηκευτικό χώρο για τις προμήθειες κ.λπ.;

Πολύ ωραίο Νίκο, απο τα καλύτερα που έχω δεί.
Να τά χαίρεσαι

Πολύ καλή δουλειά, μπράβο.
Όλα τακτοποιημένα και καθαρά.
Μάκη δεν είσαι ο μόνος που ζηλεύει

Όντως από τα καλύτερα!
Συγχαρητήρια και πάλι!
Τέτοιοι χώροι θα έπρεπε να αποκαλούνται "ορεκτικά"!
Και μόνο που τους βλέπεις σου έρχεται μια όρεξη
για "εκτροφική δημιουργία" άλλου επιπέδου.
Μπράβο Νικόλα!

Πόλύ καλοό.
Το όνειρο όλων μας, να έχουμε τόσα τετραγωνικά να εκμεταλευτούμε για τα πουλιά μας...

ευχαριστο παιδια για τα καλα σας λογια τωρα πιστευω οτι μπορω να δοσω οσο περισοτερη φροντιδα πρεπει να δινουμε στους μικρους μας φιλους.η ζευγαρωστρες ειναι 503 η κινεζικες φοβερες παιδια. τωρα για αλλους χωρους θα μπουν φωτογραφιες αργοτερα γιατι εχω αφησει στην μεση καποια πραγματατα τα οποια δεν τελειωσα γιατι ξεκινησα το ζευγαρωμα και δεν θελω να τα ενοχλω αυτα απο εμενα σας ευχομαι καλη αναπαραγωγικη χρονια

ειναι απο τα καλητερα που εχω δει φιλε μου, ενα τετοιο εχω στο μιαλο μο μου να φτιαξω στο μελλον! Εισαι μερακλης ΜΠΡΑΒΩ

Πολύ καθαρό και φροντισμένο φαίνεται! Μπράβο! Καλή επιτυχία στις αναπαραγωγικές σου προσπάθειες!

Πολύ καλή δουλειά. Μακάρι να αποκτήσουμε όλοι ρε παιδια κάποια στιγμη τέτοια άνεση/

Back