Το εκτροφείο μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης pipis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πες μας δυο λόγια αν θέλεις...

Πόσο μεγάλος είναι ο χώρος; Έχει παράθυρα; Χρησιμοποιείς μόνο τεχνητό φωτισμό;

Οι ζευγαρώστρες τι διαστάσεις έχουν; Τι άλλο εξοπλισμό χρησιμοποιείς;

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη θα ήταν ευπρόσδεκτη!

Μπράβο! Πολύ όμορφο το εκτροφείο σου. Έυχομαι να σου χαρίζει πολύ όμορφες στιγμές.
Μακάρι να μπορέσω να φτιάξω και εγω ένα τέτοιο χώρο κάποια στιγμή. Και πάλι μπράβο

πραγματικα μπραβο για τον χωρο που εχεις και εκτρεφεις τα καναρινια σου γιατι ειναι πολυ τακτοποιημενα ολα και καθαρα.

Τελοιο το εκτροφειο σου. Καθαρο και τακτοποιημενο. Ολα τελεια. Μπραβο σου!

πραγματικα πολλα μπραβο για τον χωρο που εχεις και εκτρεφεις τα καναρινια σου, αλλα θα ηθελα να ξερω τις διαστασεις των κλουβιων το ποσο κοστιζουν και απο που τα προμηθευτικες;

Μπράβο πολύ ωραίο εκτροφείο

pipi σου εύχομαι καλή αναπαραγωγική περίοδο.

φιλε μπραβο για το εκτροφειο σου! Πολυ καθαρο και πολυ προσεγμενο!
ευχομαι να οτι καλυτερογια τα πουλακια σου

Aγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τον χώρο που διαθέτω και ελπίζω να αποκτήσετε και εσείς τον ανάλογο χώρο για την εκτροφή σας.
Ο χώρος της εκτροφής είναι ημιυπόγειος περίπου 13 τετραγωνικά και στην αριστερή πλευρά έχω στήσει ένα σύστημα κλουβιών που αποτελείται απο 8 τετράδες κλουβιών της GRAFF διαστάσεων 162χ40χ40 με κόστος περίπου 200 ευρώ η τετράδα.
Ο χώρος του πατώματος είναι από πλακάκι γρανίτη σε λευκό χρώμα, και ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με την θέρμανση διότι περνούν απο μέσα σωλήνες της πολυκατοικίας και έτσι ο χώρος τον χειμώνα έχει μόνιμα περίπου 20 βαθμούς.
Εχοντας όλα τα παραπάνω το μόνο που έχω να κάνω είναι να ρυθμίσω το σύστημα ανατολής-δύσης αρχίζοντας τα ζευγαρώματα απο τον Γενάρη και να τελειώνω και με τις 3 γέννες τον Απρίλη.
Επίσης υπάρχει παράθυρο μεγάλο παράλληλα με τον ιονιστή και έτσι δεν εχω πρόβλημα με τον εξαερισμό και την ποιότητα του αέρα.

Back