Γενικά Το ζευγάρι τα καναρίνια μου και τα 4 μικρά τους

@Tony Forpus δεν βάζω μαλακή κοκκινη,το κοκκινο ειναι παντζάρι και πιπεριά Φλωρίνης..η κίτρινη είναι χειροποίητη από φίλο ,η συγκεκριμένη είναι με βότανα ! Και η σκληρή είναι από cede ,η premium για κόκκινα (μου τελείωσε η απλη χειροποίητη )..!
 
Να τα χαίρεσαι! Από κόκκινο ζευγάρι βγαίνουν κίτρινα και καφέ πουλάκια; ρωτάω γιατί και εγώ έχω ένα ζευγάρι κόκκινο που τώρα κλωθει το θηλυκό και έχω απορία για το τι θα βγει. !
 
@Irene chatzimichail Πολύ όμορφα, να τα χαίρεσαι! 🙂

@Sofiachr97 Ναι μπορούν. Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις περισσότερα. https://community.petbirds.gr/threads/Τα-λιποχρωμικά-καναρίνια.36393/

Και για να μιλάμε με σωστούς όρους το "κλώθει" δεν είναι ρήμα που σχετίζεται με πουλιά. Σημαίνει, στριφογυρνάω ή μετατρέπω σε νήμα. "Κλωσσάει" τα αυγά είναι ο σωστός όρος και αυτό σημαίνει επωάζει, κάθεται πανω τους και τους μεταφέρει θερμότητα.
 
@Sofiachr97 ο αρσενικός είναι κόκκινο μωσαϊκό και η θηλυκιά χιονε... Τα 2 μικρά βγήκαν κίτρινο καφέ και τ αλλά 2 μπεζ-κρεμ με κόκκινα μάτια! Όσο περνάνε οι μέρες πορτοκαλιζουν στα κίτρινα σημεία ,δεν ξέρω πως θα καταλήξουν στο τέλος 😅
[automerge]1621699743[/automerge]
@Φοίβος σ ευχαριστω πολύ !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top