Γενικά Το ζευγάρι των κόκκινων λιποχρωμικών καναρινιών μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης HarrisP
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

HarrisP

PB New Member
Εγγραφή
21 Φεβ 2020
Μηνύματα
10
Πόλη
Μοσχάτο
Το χιονέ είναι το αρσενικό το έντονο χωρίς δαχτυλίδι το θηλυκό. Η κλούβα είναι 75 εκ, τους βάζω Carophyll στην αυγοτροφή, oregano oil κάθε Κυριακή, φρούτα δεν μου πολυτρώνε (πχ μπανάνα) αλλά επιμένω. Τα έχω λιγότερο από εβδομάδα.

IMG_20200222_074815r.jpg
[automerge]1582547277[/automerge]
IMG_20200222_075407r.jpg
 
Όμορφα πουλιά. Αν τα έχεις στο μπαλκόνι, έχεις μεριμνήσει για μέτρα προφύλαξης από τυχόν αρπακτικά;
'Εχω βάλει plexiglass μπροστά και απάνω, όμως βλέπω ότι κουρνιάζουν στην αριστερή πλευρά την ανοιχτή και πρέπει να βάλω και εκεί. Το πλέξιγκλας για 75 Χ 60 + 75 Χ 45 το 3 mm το πήρα 25 € με παζάρι... Πάρα πολύ ακριβό.
 
Το βλέπει ο ήλιος νωρίς το πρωί μέχρι τις 09:00, επίσης το βάζω το βράδυ και το βγάζω το πρωί, ουσιαστικά εξυπηρετεί και για την προστασία από ρεύματα αέρα επειδή το μπακλόνι το πιάνει μερικώς ο βοριάς (σπασμένος). Υπάρχει φόβος επίθεσης αρπακτικών και κατά την διάρκεια της ημέρας; Άλλες επιλογές για την προστασία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έχετε να μου προτείνετε; Το κλουβί είναι μεγάλο και δεν μπορώ να φτιάξω κλουβί έξω από το κλουβί. Κατετσόσυρμα ψιλό ίσως, αλλά πως θα μπορώ να βλέπω τα πουλάκια μου;
 
@HarrisP, Χάρη να τα χαίρεσαι είναι πανέμορφα! Καλή αναπαραγωγική περίοδο!
[automerge]1582640665[/automerge]
Υπάρχει φόβος επίθεσης αρπακτικών και κατά την διάρκεια της ημέρας;
Ναι όπως είναι οι καρακαξες, οι κουρουνες και τα σαΐνια. Αυτα εχουνε εμεις, αυτά έχω συναντήσει.
 
Ναι όπως είναι οι καρακαξες, οι κουρουνες και τα σαΐνια. Αυτα εχουνε εμεις, αυτά έχω συναντήσει.

Άρα το prexiglass είναι άκυρο και πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο, στο Μοσχάτο λόγω του Κηφισού και Ιλισού έχουμε αρκετά άγρια πουλιά. Στο παρελθόν έχω χάσει δύο φορές πουλιά, βράδυ και τις δύο φορές.
 
Back
Top