Γενικά Το θηλυκό μου ζεμπράκι το έσκασε

Maria1981

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιουλ 2020
Μηνύματα
5
Πόλη
Κεφαλονιά
Σας παρακαλώ βοηθήστε με.. Είχα ένα ζευγαράκι παραδείσια και σήμερα η θυληκια μου το έσκασε 😢 τι να κάνω με το αρσενικό; να αγοράσω ένα άλλο θυληκο, θα τη δεχτεί; Πριν φύγει είχαν κάνει αυγά μέσα στη ταιστρα 4,δεν τα μετακίνησα απλά τους βάζω αλλού τροφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω απάντηση σας.
 
Τα αυγά να τα πετάξεις. Έτσι και αλλιώς στην ταΐστρα δεν πρόκειται να μεγάλωναν μικρά. Θηλυκό να πάρεις ναι. Μια χαρά θα τα πάνε. Λυπάμαι για την απώλεια σου.
 
@Elli και τι δεν έκανα.. Μπήκα σε ξένες αυλές, της σφυριζα όλη μέρα όπως τους μίλαγα κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια... Τίποτα.. Μακάρι να ζήσει... Μακάρι να ζήσει και ο Πιπις χωρίς αυτή τώρα.. Τι να πω.. Θα πάρω άλλη θυληκια θα της κάνω καραντίνα όπως διάβασα, και ελπίζω να μη μου μαραζώσει.. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον..
 
@Maria1981 Ψαξε και αυριο αν μπορεσεις! Πανω απο ολα ευχομαι να την βρεις! Αν δεν γινει αυτο ευχομαι να την βρηκε καποιος αλλος για να ζησει οπως ακριβως πρεπει! Μην στεναχωριεσαι τα πουλακια δεν καταλαβαινουν ( ; ) τωρα τι να πω...ολα θα πανε καλα και να δεις θα αγαπηθει με την νεα του συντροφο και θα σου κανουν και πολλα πολλα πουλακια (οχι στην ταϊστρα ομως 😜)και παλι μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!
 
Back
Top