Alexandros K
PB New Member
Καλησπερα στην ομαδα και να χερωμαστε τα παιδια μας. Πριν 2 μηνες ειχα στην κατοχη μου μια καρδερινα αγρια, την συγκεκριμενη καρδερινα την αφησα ελευθερη σημερα και ετυχε να ναι Παγκοσμια Ημερα των Ζωων. Το πουλι το ειχα παραλαβει σε αθλια κατασταση αλλα με την βοηθεια πολυβιταμινων συσκευασμενων τροφων και πολλα συμπληρωματα η καρδερινα αναρωσε και επεστρεψε εκει που ανηκει στην ΦΥΣΗ. Αυτο που λεω σε ολους και συνιστω σε οσους εχουν πουλια πιασμενα απο την φυση αφηστετα να φυγουν, θα νιωσετε μια ευχαριστηση μολις το δειτε να πεταει μακρια και να κελαιδαει. Εγω παντα θα αφηνω ενα πιατακι με σπορους και νερο για να πινουνε και μακαρι να φαει και αυτη και να πλισιασει στο μπαλκονι. Τωρα ελπιζω αν εχεται αγρια πιασμενα απο φυση αφηστετα ελευθερα και θα νιωσετε μια ελαφρυνση και θα καθαρισει η συνειδηση σας. Και βεβαια να αναφερω ειχα μια πρωσοπικη συζητηση με τον Κ. @Φοίβος που μου ειπε να την ελευθερωσω και βεβαια εγω ειχα πει οτι την ειχα ελευθερωσει αλλα την βοηθαγα να θρεψει γιατι το πουλι ητανε σε αθλια κατασταση και να ευχαριστησω τον Κ. @misalouris και τον Κ. @Stavros που με παρακινησαν να το κανω. Δεν θελω συγχαριτιρια για αυτην την πραξη και δεν το εκανα για να μου ανοιξει η προσβαση στα Ιθαγενη απλα το εκανα γιατι ητανε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.