Διατροφή Το καναρίνι μου έφαγε αρμπαρόριζα ωμή

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Elli

PB Member
Εγγραφή
13 Μαϊ 2020
Μηνύματα
1.940
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα παιδια!Εκλεψα (🤣) τις προαλλες ενα κοτσανι αρμπαροριζα για να το βαλω σε ενα ποτηρι με νερο να βγαλει ριζα ωστε μετα να το φυτεψω!το εβαλα λοιπον σε ποτηρι και το εβγαλα πανω στο τραπεζι του μπαλκονιου!ειχα πανω στο τραπεζι μια ζευγαρωστρα για να τους βαλω λιγο μπροκολο!μεχρι να βαλω το μπροκολο ειχε τεντωθει το στριμμενο και ετρωγε την αρμπαροριζα!αφου σε καποια φαση βλεπω την αρμπαροριζα να κουνιεται και λεω τι εγινε επιασα κανενα ψαρι και τρεμει η αρμπαροριζα;🤣!Δεν εφαγε πολυ αλλα τρομαξα και ετρεξα να σας γραψω!Διαβασα σε post πριν, που ρωτουσε ο @Τασος ο καναρινας για την αρμπαροριζα και διαβασα οτι μονο σε τσαι μπορουμε να την δινουμε!Εγω δεν προλαβα ουτε καν να την φυτεψω ετσι οπως ηταν στο ποτηρι την τσιμπησε και τσιμπιες μεγαλες οχι αστεια!αυτο δεν ηταν καναρινι κροκοδειλος ηταν!Εβαλα το μπροκολο μηπως και ανακατευτει με την αρμπαροριζα και μπλεχτει στο στομαχι!Υπαρχει περιπτωση να μου παθει κατι;Να αρχισω να αγχωνομαι;Πρεπει μηπως να του δωσω κατι αλλο τωρα;

Σας ευχαριστω πολυ!
 
@giannisvlg Ελα ντε!Ποτε προλαβε τι να πω...θα εχει και αρωμα αρμπαροριζας 😁

@Stavros Το διαβασα αυτο το αρθρο!πριν γραψω και ενοχλησω με το θεμα μου!δεν πιστευω να παθει κατι αλλα στην αρχη φοβηθηκα γιατι διαβασα οτι μονο σε τσαι δινετε και οχι ωμη!τωρα τι να πω...θα δειξουν οι μερες!αν το δω και κανει τον Spiderman θα ξερω οτι ειναι η αρμπαροριζα 🤣! Σας ευχαριστω παρα πολυ!
 
Αυτό οντως δεν είναι καναρίνι,κροκόδειλος είναι! (έχω κλάψει με την ιστορία από τα γέλια😂)! Στο θέμα μας τώρα, μήπως δεν το έφαγε και το πέταξε κάτω; Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα κάποιο άρθρο που να εξηγεί ακριβώς τι γίνεται,ούτε αν είναι τοξικό ή όχι, τώρα στους παπαγάλους αν καταπιούν κάτι που είναι τοξικό δίνουν ενεργό άνθρακα, αλλά από την στιγμή που δίνεται ως τσάι και δεν είχε φυτευτεί δεν νομίζω να έχει θέμα, δεν ξέρω τι να πω!
 
@christina07 Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση!Καλε ειδα την αρμπαροριζα να τρεμει λεω ή ζωντανεψε ή επιασα κανενα ψαρι στην στερια 🤣 και βλεπω προς το κλουβι το καναρινι και ειχε το τελευταιο κομματι που προλαβε στο στομα του!το μασουσε και μετα χαθηκε στο βαθος του οισοφαγου...Δεν ξερω τι να πω!θα δειξουν οι μερες...το πως θα αντιδρασει! Μπηκα αμεσως διαβασα και βλεπω οτι δινετε σε τσαι και λεω στο καναρινι μετα: πιες λιγο νερακι και χοροπηδα να ανακατευτει 🤣!Περα απο την πλακα τρομαξα εδωσα και μπροκολο απο πανω μηπως ξεγελαστει το στομαχι με την αρμπαροριζα! Θα το παρακολουθω να δω αντιδρασεις το πως θα παει και βλεπουμε!Σε ευχαριστω πολυ!
 
Να ενημερωσω το θεμα...Τελικα το καναρινακι δεν επαθε τιποτα με την ωμη αρμπαροριζα!Τωρα τυχη ηταν;δεν εφαγε πολυ και δεν το πειραξε;μηπως επειδη εδωσα το μπροκολο απο πανω;Τι να πω...παντως ειναι μια χαρα!Κατι ομως εχει αλλαξει...μου κανει πιο πολλα ακροβατικα 🤣 πλακα κανω!

Ειναι ολα καλα και ειναι μια χαρα!Σας ευχαριστω πολυ ολους!
 
Back
Top