Ασθένειες Το καναρίνι μου έχει ένα λιγότερο δάκτυλο στο ένα πόδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης voxpaine
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

voxpaine

PB Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2021
Μηνύματα
400
Πόλη
Σπάρτη
μη έχοντας παρατηρήσει τις προηγούμενες μέρες τα πόδια του καναρινιού σήμερα είδα οτι το ένα πόδι που έχει ένα λιγότερο δάκτυλο έχει και διαφορετικό χρώμα από το άλλο, να ανησυχήσω; (είδα κ τις προηγούμενες φωτογραφίες από την στιγμή που το έχω οπότε δεν είναι κάτι που έγινε όσο το έχω)
 

Συνημμένα

  • 151544461_417409636030798_5380689288192395279_n.webp
    151544461_417409636030798_5380689288192395279_n.webp
    36,9 KB · Προβολές: 24
@meniam δεν γνωρίζω έτσι το πήρε η μητέρα μου από το pet shop
@Stavros είναι στα άμεσα σχέδια, αλλά εδώ στην Σπάρτη δεν έχει κανένας κα ι για αυτό λέω να παραγγείλω από το ίντερνετ ή να βάλω κλαδιά από λεμονιά που έχω στο σπίτι στο χωριό.
 
να ρωτήσω επειδή βλέπω διάφορα μεγέθη στις ξύλινες πατήθρες κ επειδή εδώ στην Σπάρτη δεν έχει κανένα μαγαζί (λόγο covid λένε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει) έχετε να μου προτείνετε τι μέγεθος πρέπει να πάρω?
 
δεν ήξερα τι μεγέθη υπάρχουν κ τι ενδείκνυται
Όταν θα πάρεις ή φτιάξεις, θα φροντίσεις να έχεις δύο σετ πατηθρών, για να τις αλλάζεις μεταξύ τους όταν θα πλένεις το ένα σετ. Οι διαστάσεις είναι 10 και 12 mm (διάμετρος) και καλό είναι να υπάρχουν και οι δύο διαστάσεις ταυτόχρονα στο κλουβί.
Για να επιλέξεις το είδος του δέντρου, αν φτιάξεις μόνος σου
 
@ianos σκέφτομαι όποτε πάω στο χωριό να κόψω κανένα κλαράκι από την λεμονιά που έχω στον κήπο που είμαι σίγουρος οτι δεν έχει φάρμακα κλπ αλλά εκεί δεν θα κάτσω να μετρήσω διάμετρο, επίσης εκτός το καλό πλύσιμο με νερό κ ξύδι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο (πχ αφαίρεση φλοιού)? κ τέλος πως θα τα στερεώσω?
 
σκέφτομαι όποτε πάω στο χωριό να κόψω κανένα κλαράκι από την λεμονιά
@voxpaine, διάβασες το άρθρο που σου επισύναψα; Αν η λεμονιά είναι μέσα στον κατάλογο των δέντρων που είναι ΟΚ, μπορείς να κόψεις, αν όχι, δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
αλλά εκεί δεν θα κάτσω να μετρήσω διάμετρο
Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σε αυτό, πέραν του να υπολογίσεις με κάποιον τρόπο (ίσως με το μάτι) αν το πάχος του ξύλου θα είναι κατάλληλο για τα πόδια του καναρινιού. Οι μετρήσεις που σου ανέφερα πιο πάνω αφορούν τη διάσταση έτοιμων πατήθρων.
επίσης εκτός το καλό πλύσιμο με νερό κ ξύδι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο (πχ αφαίρεση φλοιού)? κ τέλος πως θα τα στερεώσω?
Ίσως στο παρακάτω θέμα να περιέχονται οι πληροφορίες που αναζητάς
 
διάβασες το άρθρο που σου επισύναψα; Αν η λεμονιά είναι μέσα στον κατάλογο των δέντρων που είναι ΟΚ, μπορείς να κόψεις, αν όχι, δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
ναι το διάβασα κ η λεμονιά είναι στον κατάλογο των δέντρων που οκ
Ίσως στο παρακάτω θέμα να περιέχονται οι πληροφορίες που αναζητάς
αυτό το θέμα δεν το είχα εντοπίσει, σε ευχαριστώ
 
Back
Top