Ασθένειες Το καναρίνι μου δεν κελαηδάει και κάθεται κάποιες στιγμές κάτω

Arianaoikono

PB New Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2021
Μηνύματα
11
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή. Από μικρή, υπήρξα τυχερό παιδί, καθώς οι γονείς μου μας μεγάλωσαν με γνώμονα την αγάπη για τα ζώα. Έτσι μας πήραν δώρο ένα καναρινακι γκλοστερ, το οποίο με έχει στεναχωρησει εδώ και λίγες μέρες. Δεν κελαηδάει κ κάθεται κάποιες στιγμές κάτω. Δυστυχώς στην περιοχή μας κανένας κτηνίατρος δεν ξέρει για πτηνά, έτσι πήγα σε ένα Pet Shop που έχει μόνο καναρινια. Μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι ύποπτο αλλά εγώ δεν έχω ησυχάσει. Του άλλαξα τροφή, πήρα ειδική για το είδος του, βιταμίνες, ασβέστιο κ ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ωστόσο ένας οικογενειακός μας φίλος, που έχει φάρμα μου είπε για κάτι σταγονες(baytril). Τώρα τρώει κ πίνει νεράκι. Συγγνωμη αν σας κούρασα αλλά δεν θέλω να πάθει κάτι..
 
Καλώς ήρθες !
Μην δώσεις φάρμακα αν δεν το δει γιατρός που θα εξετάσει το πουλί και τις κουτσουλιές του (μικροσκοπική - μικροβιολογική)
Δες το παρακάτω, ίσως κάποιος γιατρός είναι κοντά σου.
 
Καλως ηρθες καταρχας . Θελεις να μας πει παραπανω για το πουλακι? Ανοιξε ενα θεμα στις ασθενειες . Ποσο καιρο ειναι ετσι? Εχει αλλαξει κατι στην οψη του? Οι κουτσουλιες του πως ειναι? Σιγουρα υπαρχει καποιος πτηνιατρος αμα εισαι απο Αθηνα. Δες στο link απο πανω που εδωσε ο @ΙΩΑΝΝΗΣ@
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όχι δεν θα έδινα τίποτα αν δεν το δει ειδικός που δυστυχώς κοντά μου δεν υπάρχει κανείς.
Σε ευχαριστώ πολύ για την λιστα ίσως σταθώ τυχερή.
 
δυστυχώς κοντά μου δεν υπάρχει κανείς.
Αν θες μπορείς να αναφέρεις την περιοχή σου, ίσως κάποιο μέλος να μπορεί να προτείνει κάποιον κοντά σου.
 
@HxC σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Τις κουτσουλιές τις είδε το παιδί που έχει το pet shop Και αγαπάει Τα καναρινια, αλλά είναι από χόμπι κ σε καμία περίπτωση δεν είναι ειδικός. Κοίταξε κ την κοιλιά του, την έβρεξε κ φυσηξε κ μου είπε ότι δεν είδε κάτι.
Το πουλάκι το έχω μέσα στο σπίτι κ το βγάζω κάθε πρωί έξω μαζί μου και μετά κοντά σε παράθυρο. Το βράδυ έχει ησυχία κ δεν το ενοχλούμε. Θα σας στείλω κ φωτογραφία.
[automerge]1623267596[/automerge]
Αν θες μπορείς να αναφέρεις την περιοχή σου, ίσως κάποιο μέλος να μπορεί να προτείνει κάποιον κοντά σου.
Ηλιούπολη μενω
 
Back
Top