Γενικά Το καναρίνι μου δεν κελαηδά πλέον καν

Anastasia S

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2020
Μηνύματα
119
Πόλη
Νυρεμβέργη
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Έχω τα κλουβια απο τα καναρινάκια μου το ένα κάτω απο το άλλο, ετσι ωστε να μη βλεπονται, ώστε το αρσενικό να κελαηδάει. Του δίνω όλα όσα χρειάζεται, την τροφή του, τις βηταμινες του, τα σνακ του, το καθαρό νεράκι του κάθε μέρα...! Το θυληκό κάνει όλη την ώρα τσίου τσίου από κάτω και γενικά είναι πολύ ζωηρή, όμως το αρσενικό δε βγάζει σχεδον καθόλου κιχ. Ζω στη Γερμανία και δεν έχουμε και τον τέλειο καιρό οπότε δεν ξέρω και πως να τους κάνω "να χαρούν", επειδή όσο να'ναι την εποχή αυτή είναι που αρχίζουν και κελαηδανε τα πουλάκια... Πείτε μου τι να κάνω, απελπίζομαι σιγά σιγά!😩
 
Γεια δοκιμασε να βαλεις κελαιδημα απο καναρινι στο youtude(τους φτιαχνει την διαθεση ) θα σε βοηθησει παρα πολυ διοτι τα δικα μου δεν ζευγαρωναν με τιποτα και οταν τους εβαλα το κελαιδημα ο αρσενικος βατεψε αμεσως την θηλυκια. Το αρσενικο ειναι πυρωμενο ;Αν τα βαλεις για ζευγαρωμα καλο ειναι να τα βαλεις σε μια ζευγαρωστρα ωστε να βλεπει το ενα το αλλο ,να τους βαζεις αυγο και λαχανικα και να τα εχεις οσο το πιο δυνατον σε φωτεινο σημειο.
Και μην ανχωνεσε ολα θα πανε καλα κανε υπομονη
 
Μπορεις επισης να του στιψεις πορτοκαλι μεσα στο νερο του μισο χυμο μισο νερο και θα το βοηθησει! Εχω και εγω καναρινια και το εχω δοκιμασει!
 
Μπορεις επισης να του στιψεις πορτοκαλι μεσα στο νερο του μισο χυμο μισο νερο και θα το βοηθησει! Εχω και εγω καναρινια και το εχω δοκιμασει!
Που θα το βοηθήσει αυτό, στο να αρχίσει να κελαηδάει;
 
Back
Top