Το καναρίνι μου κάθεται σε ένα πόδι. Το τσιμπάει το ποδαράκι του και ψιλο ξύνεται. Τι μπορεί να έχει;
Έβαλα φωτό τον μικρό.
Κρίμα, έχε το νου σου μήπως και τον βρεις.Τώρα όμως έχω άλλο θέμα.. έχασα τον αδερφό του… :( τους έβαλα μπανιέρα να κάνουν μπάνιο και καθώς έβγαζα την μπανιέρα μου έφυγε![]()
Σε αυτό κάνεις λάθος Νίκο. Ο Σοφοκλής μου όταν έχανε φτερά ή την ουρά του, δεν μπορούσε να πετάξει από το τρόλεϊ μέχρι την ντουλάπα. Πολλές φορές προσγειωνόταν ατσούμπαλα στο πάτωμα δίπλα στο τρόλεϊ. Για το λόγο αυτό, σε περίοδο που η πτερόροια είναι στο φουλ της, οι έξοδοι του έχουν μειωθεί μόνο για το μπάνιο του στην πισίνα του.Η πτερορροια σαν διαδικασια δεν στερει την πτητικη ικανοτητα στα πτηνα
Αν είναι όντως αυτό η ουρά του είναι εκεί αν κρίνω από την φωτό.Σε αυτό κάνεις λάθος Νίκο. Ο Σοφοκλής μου όταν έχανε φτερά ή την ουρά του, δεν μπορούσε να πετάξει από το τρόλεϊ μέχρι την ντουλάπα. Πολλές φορές προσγειωνόταν ατσούμπαλα στο πάτωμα δίπλα στο τρόλεϊ. Για το λόγο αυτό, σε περίοδο που η πτερόροια είναι στο φουλ της, οι έξοδοι του έχουν μειωθεί μόνο για το μπάνιο του στην πισίνα του.
@Anastasia 3 Αναστασία κάνε μια κ δύο μην σου πω προσπάθειες να ψάξεις. Μπορεί κ να τον βρεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας