Ασθένειες Το καναρίνι μου κάνει γκρι κουτσουλιές, είναι φυσιολογικό;

Πόλη
Λάρισα
Ενα απο τα καινουρια μου καναρινακια κανει γκρι κουτσουλια. Δεν κανει διαροια ειναι φυσιολογικη.Απλα αυτο το χρωμα δε το εχω ξαναδει σε κουτσουλια καποιου πουλιου. Διαβασα το αρθρο του Αλεξανδρου στο kiklos.info αλλα δεν ειδα κατι αντιστοιχω.Αναφερει κατι για το παγρεας αλλα η φωτογραφια που εχει δεν ειναι ιδιου τυπου κουτσουλια με αυτο που βλεπω εγω;Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο; το πουλι ειναι υγιεστατο. Υπαρχει περιπτωση να πασχει απο κατι; Υπαρχει κινδυνος να το παρουσιασουν και αλλα πουλια;

ΝΑ προσθεσω ακομα οτι βλεπω βελτιωση.Αυτες τις κουτσουλιες τις εκανε οταν ηταν σε καραντινα και ταιζα τη τροφη που ετρωγε. Τωρα αυτο το βλεπω αραια και που.Αλλαζοντας την τροφη σε laga που χρησιμοποιω το φαινομενο περιοριστηκε. Δε γινεται καθημερινα. Τωρα του δινω και chia

-Αν έχεις δεί το πούλι απο κάτω, και η κοιλιά δεν έχει λίπος ούτε κάποια ένδειξη για μολυσμένα έντερα ή συκώτι, δεν νομίζω οτι πρέπει να σε απασχολεί. Σε λίγο θα σου δώσει την εικόνα που έχουν και τα άλλα με την Laga. Κάνε του και μερικές μέρες αποχή απο πράσινα και μήλο.

Οταν το αγορασα η κοιλιτσα και η καρινα του ηταν μια χαρα. Το ειδα πολυ καλ πριν το αγορασω.

Pistebo einai apo tin trofi. Perimene liges meres kai na to kratas epi elenxo.

Kanonika se 4-5 meres prepei na exei kanoniki kotsilies.

Back