Φροντίδα Το καναρίνι μου πλένεται στη μπανιέρα και ξεπλένεται στην ποτίστρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Anna6
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Anna6

PB New Member
Εγγραφή
3 Οκτ 2020
Μηνύματα
93
Πόλη
Πάτρα
Καλησπερα. Τελευταία εχω παρατηρήσει πως όταν βάζω στο καναρίνι μου μπανιέρα (εξωτερική) πλένεται εκει και στη συνέχεια.. ξεπλένεται 🤔 στην ποτίστρα του. Μου φαίνεται αστείο και σκέφτηκα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε άλλον. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτο;
 
@Anna6 Και εμένα το κάνουν. Μάλιστα αρκετές φορές το χειμώνα που έκανε κρύο ενώ εγώ δεν έβαζα μπανιέρα αυτά πήγαιναν στις ποτιστρες και έκαναν μπανακι. Βάζω 2 ποτιστρες γιαυτό το λόγο για να διατηρούνται όσο το δυνατόν πιο καθαρές μέχρι την επόμενη μέρα που θα αλλάξω με καθαρό νεράκι. Υπάρχουν βέβαια και ποτιστρες κλειστού τύπου που έχω διαβάσει και μπορεί να μας πει κάποιο μέλος του φόρουμ αν έχει αποδοχή από τα καναρίνια. Στην ουσία έχουν μπίλια στο σημείο εξόδου του νερού για να μη βουτάνε το κεφαλάκι μέσα και να μένει καθαρή η ποτίστρα.
 
@Anna6 Μπορει να του φαινεται βρωμικη η μπανιερα. Αν εσυ του βγαλεις την ποτιστρα ενοσω κανει στη μπανιερα και οταν τελειωσει με την μπανιερα να του τοποθετησεις την ποτιστρα τι θα γινει τοτε? Για ενημερωσε μας.
Καμια φορα ειναι πως τους βγαινει πως εχουν συνηθισει καταλαβες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
Back
Top