Διατροφή Το καναρίνι μου τρώει πολύ τις βιταμίνες, είναι καλό αυτό;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sofia18
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sofia18

PB New Member
Εγγραφή
12 Φεβ 2022
Μηνύματα
83
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σας, το καναρίνι μου τρώει πολύ συχνά τις βιταμίνες που έχει στο κλουβί. Είναι καλό αυτό? Γενικά , πόσες φορές την ημέρα τρώνε βιταμίνες? Γιατί ο δικός μου κάθε τρεις και λίγο τρώει.
 
Aπο την άλλη εχω να παρατηρήσω το εξής, διαφορετικό απο εσάς. Εχω αγοράσει κατι "βιταμίνες" Ηλιος απο το σουπερμαρκετ και ειχα σκοπο να του δινω 1-2 φορες την εβδομάδα. Στην αρχη τις έτρωγε καπως. Τωρα οχι. Στο ψυγείο τις έχω αφότου άνοιξα την συσκευασία. Παρακατω το λινκ του προϊόντος: https://www.sklavenitis.gr/trofes-e...ptinon/lios-vitamini-gia-poulia-100gr-244925/
[automerge]1653752734[/automerge]
@ByronKanary Για να ειμαι ακριβής. Στην αρχη ετρωγε το μεγαλυτερο μερος του μισου κουταλιου του γλυκου που του εβαζα. Τωρα τρωει ελαχιστο απο αυτο. Το προιον μου το συστησε αλλος κατοχος καναρινιων που λεει οτι την τρωνε και πολυ μάλιστα. Ισως να εξαρτάται απο το κάθε πουλί?
 
Τελευταία επεξεργασία:
@ByronKanary Εγώ δεν θα την έδινα κ ας έχει πάρει διεθνή βραβεία που λέει το εξώφυλλο! Υπάρχουν τόσες επώνυμες κ δοκιμασμένες τροφές ή αυγοτροφες ή σπόρους σνακ που μπορείς να διαλέξεις.
 
Αυτό το προϊόν δεν είναι βιταμίνες, είναι μία μαλακή κίτρινη τροφή.
Πολυβιταμiνες είναι τα παρακάτω προϊόντα.
Ποιά είναι η σύσταση του;
Αναφέρει τις βιταμίνες που υπάρχουν και το ποσοστό τους;
 
@Vada Δεν γραφει, παρολ αυτα το πηρα επειδη ειναι ευρεως διαδεδομενο και ξερω οτι χρονια τωρα το δινουν διαφοροι γνωστοι στα καναρινια τους. Την απεριψε το καναρίνι αλλωστε. Θα φυγει για τα σκουπίδια.
 
@HxC σε πληροφορω ότι έχει ποτίστρες, ταίστρες, μπανιέρες, βρακάκια κλουβιού, πλαστικά κλαδιά, συσκευασμένη συσκευασία σπόρων (νομίζω της versele αλλά δεν είμαι σίγουρη), κ στικς. Δεν έχω πάρει γιατί έχω κ αξεσουάρ κ σπόρους της Manitoba.
 
Back
Top