Φροντίδα Το καναρίνι μου τρώει το χαρτί Α4 που έχω βάλει στο κλουβί

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sofia18
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sofia18

PB New Member
Εγγραφή
12 Φεβ 2022
Μηνύματα
83
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας , το καναρίνι μου τρώει το χαρτί Α4 που έχω βάλει στο κλουβί και αυτό με αγχώνει, πείτε μου σας παρακαλώ αν του κάνει κακό αυτό γιατί φοβάμαι πολύ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Σοφία καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πες μας, δεν έχει σχάρα το κλουβί του; Αν ναι, τότε το χαρτί πρέπει να μπει στο ταψάκι και όχι πάνω στη σχάρα.
Αλλιώς το συζητάμε περαιτέρω.
 
Ναι εχει ταψάκι αλλά εγώ το βάζω πάνω από την σχάρα για να μην το λερώνει. Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε τόσο γρήγορα. Αν μπορείτε να μου πείτε κάποιον άλλο τρόπο θα το εκτιμούσα πολύ.
 
@sofia18 θα το βάζεις κάτω από τη σχάρα. Έτσι κ αλλιώς η σχαρα καθαρίζεται εύκολα με λιγο τρίψιμο με νερό και ξύδι.
Και να προσεχεις να το βάζεις έτσι ώστε να μην σηκώνεται στις γωνιές του κλουβιού γιατί και πάλι θα το τσιμπαει, έτσι έκανε κ ο δικός μου ο πονηρός.
 
Η σχάρα υπάρχει για να μην έρχεται σε επαφή το πτηνό με τις ακαθαρσίες του,οπότε όπως σου είπαν και τα παιδιά από πάνω το όποιο υπόστρωμα μπαίνει κάτω από την σχάρα.
 
Κόβει για να κάνει φωλιά γιατί είναι πυρωμένο. Μέσα στο σπίτι δεν το έχεις;
 
Ναι μέσα, τον βγάζω και έξω βέβαια. Αλλά είναι αρσενικό, κάνουν και αυτά φωλιά?
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Θα είναι πολύ καλύτερα να αρχίσεις να χρησιμοποιείς, αντί για χαρτί, άμμο καθαριότητας για πουλιά ή κάποιο άλλο υπόστρωμα, έτσι οι κουτσουλιές θα στεγνώνουν γρήγορα και δεν θα υπάρχουν μυρωδιές αλλά ούτε και υλικό για να τραβολογάει ο φίλος σου.
 
Back
Top