Ασθένειες Το καναρίνι μόλις πέθανε ξαφνικά

Chris Chalatsis

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2019
Μηνύματα
1
Καλημερα σας

Ειχα ενα λευκο καναρινι εδω και δυο χρονια
Χθες ολη μερα ηταν μια χαρα
Σημερα το βρηκα φουσκωμενο να καθετε μπροστα στην ταιστρα
Το πηρα στα χερια μου, του εδωσα λιγο νερο βουτωντας το ραμφος του σε ποτηρι με νερο και του καθαρισα το ραμφος που ειχε ενα περιγραμα σαν βλενα. Δυστηχως το pet shop ειναι κλειστα σημερα απο οπου θα μπορουσα να εχω μια βοηθεια.
Μετα απο λιγο πεθανε μεσα στην χουφτα μου.
Σημερα ανακαλυψα πως πεθαινει ενα πουλι, πως χτυπαει η καρδια που πριν να συμβει το μοιραιο...

Ξερει κανει τι μπορει να επαθε;

Πραγματικα στεναχωρηθηκαμε πολυ σημερα απο την απωλεια του
Ηταν πολυ νεος, πολυ δραστηριος και τιποτα δεν προδιεγραφε αυτο που ακολουθησε

Εχουμε ενα κουνελακι και ενα χρυσοψαρο και ρε παιδια ειναι τρομερο το πως τα ζωα γινονται μερος της οικογενειας αποκτουν συνηθειες και καταλαβενουν την αγαπη μας

Ευχαριστω

ΚΙΤΣΟΣ.jpg
 
Καλώς ήρθες!
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου, ήταν ένα πανέμορφο καναρινακι! Με σιγουριά δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας γιατί πέθανε. Ίσως να είχε κάποιο πρόβλημα, ίσως να ήταν πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτό που γνώριζες, ίσως ίσως ίσως.
Όταν έχουμε ένα ζωάκι, όσο καιρό και να το έχουμε δενομαστε πολύ μαζί του. Όλοι μας έχουμε βιώσει κάτι αντίστοιχο. Σου εύχομαι αν πάρεις ένα άλλο κάποια στιγμή, να αργήσει πάρα πολύ να έρθει αυτή η ώρα.
 
Κριμα το καυμενο, δυστυχως ετσι ειναι με τα πουλακια, τελευταια στιγμη το καταλαβαινεις, στην καλυτερη μια η δυο μερες πριν το γεγονος! Γιαυτο χρειαζεται ετοιμοτητα, οσο μπορει βεβαια να την εχει καποιος, γιατι υπαρχουν κ οι μη εργασιμες μερες που δυσκολευουν την κατάσταση
 
Λυπάμαι πολύ Χρήστο. ☹

Πληροφοριακά και για επόμενη φορά να ξέρεις ότι τα πετ σοπς δεν είναι κατάλληλα για γνωματεύσεις και θεραπείες. Σε περίπτωση ασθένειας χρειάζεσαι γιατρό που να έχει γνώσεις απο πουλιά. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι.
 
Λυπάμαι για την απώλεια του μικρού σου φίλου, όλοι δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε πως νιώθεις.
Δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει τον λόγο του θανάτου του πουλιού, μόνο σε ειδικό κτηνίατρο-πτηνίατρο κάνοντας νεκροψία θα μπορούσες να πάρεις απάντηση. Επίσης ως ιδιοκτήτης θα πρέπει καθημερινά να παρακολουθείς έως και τις λεπτομέρειες της συμπεριφοράς, διατροφής (πάντα συσκευασμένη), περιττωμάτων κτλ κτλ
Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας!
 
Κρίμα που χάθηκε ένα τόσο όμορφο πουλάκι..Λυπάμαι πολύ..☹

Μου θυμησες το πως είχα χάσει κι εγώ καναρίνι μου.. Πανομοιότυπο περιστατικό..Αυτό το περιστατικό όμως αποτέλεσε το έναυσμα στο να μπω στην διαδικασία να διευρύνω τις γνώσεις μου γύρω από την φροντίδα τους και να γίνω μέλος στο Petbirds. Όπως κι εσύ!
Καλώς ηρθες λοιπόν και.. Ενημερώσου, διάβασε, ρώτα (ότι και όσες φορές θέλεις) και να είσαι σίγουρος πως θα μειωθεί πολύ ο κίνδυνος της αιφνιδιαστικής απώλειας..
 
Καλησπέρα Χρήστο! Λυπάμαι βαθύτατα για την ξαφνικό θάνατο του αγγελικού σου καναρινιού... Πολύ κρίμα...😓

Μακάρι να ανακαλύψεις την αιτία, ώστε όταν με το καλό αποκτήσεις νέο πτηνό να την καταπολεμήσεις! :)
 
Back
Top