Γενικά Το καναρινι μου με αφησε σημερα απο επιθεση καρακαξας

lefterhs tibrados

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιουν 2014
Μηνύματα
139
Πόλη
Λάρισα
Παιδια καλημερα σας ενα μεγαλο αντιο στον αρσενικο μου που με αφησε σημερα το πρωι απο επιθεση καρακαξας. Το σιγουρο ειναι οτι θα μου λειψει το κελαιδισμα του.
 
Τι κρίμα... Λυπάμαι πολύ για τον φιλαράκο σου... :-(
 
Λυπάμαι πολύ και από κάθε άποψη...
Η προστασία του κλουβιού από κάθε είδους αρπακτικό είναι νομίζω το πρώτο που πρέπει να κάνουμε πριν αποκτήσουμε το πτηνό μας. Προετοιμάσου λοιπόν για τον νέο φιλαράκο σου.
 
Λυπάμαι πολύ, εγω σε καταλαβαινω γιατι κι εγω πριν καποια χρονια στο τσακ γλυτωσα ενα αρσενικο μου απο επιθεση καρακαξας κι αυτο γιατι ετυχε να ειμαι εκει κοντα και προλαβα την επιθεση
 
παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας πολυ ασχημο ομως γιατι δενεσαι ευκολα με ενα ζωο, αυριο παιρνω καινουριο
 
Λυπάμαι, όμως όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, προνόησε για να μην είναι εκτεθειμένο.
 
Πριν αγοράσεις το επόμενο, φτιάξε πρώτα μια κατασκευή για την προστασία του επόμενου. Πρέπει ο χώρος που θα το έχεις να το προφυλάσσει από το καιρό (ρεύματα αέρα, βροχή κτλ) και φυσικά από τα αρπακτικά!

Διάβασε αυτά: Εχθροί των καναρινιών και λύσεις για την προστασία τους
Προστασια απο αρπακτικα
Πλεξιγκλας για προστασια απο τα αρπακτικα
Εποχική προστασία κλουβιών στο μπαλκόνι απο τα αρπακτικά
Κινδυνευουν τα καναρινια απο τα αρπακτικα πουλια στα μπαλκόνια;
Πως να προστατέψουμε τα καναρίνα απο τα αρπαχτικά πουλιά;

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για το καημένο το καναρινάκι.. Εύχομαι μόνο το επόμενο να μην πάει από τον ίδιο λόγο.. Τα παθήματα ας γίνουν μαθήματα! Και καθάρισε καλά το κλουβάκι και τα σκεύη του πριν μπει ο επόμενος ένοικος!
 
Λευτέρη λυπάμαι. Η καρακάξας, όπως ολα σχεδόν τα αρπακτικά θα σας επισκεφτεί ξανά, σε περίπτωση που υπάρχουν και αλλά πουλάκια, οπότε αν όντως έχεις κι άλλα, κράτησε τα μέσα ώσπου να βρεις τι προστασία θα κανεις.
 
Λυπάμαι πολύ για το καναρίνι σου. Εγώ δυστυχώς εχθές την ώρα που τα καθάριζα έχασα την καρδερίνα μου που θέλησε να πετάξει στην ελευθερία. Το πουλάκι αυτό είναι εκτροφείου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει εκεί έξω. Η στενοχώρια της απώλειας είναι οδυνηρή και πάντα φταίμε εμείς που δεν είμαστε όσο προσεκτικοί πρέπει. Εγώ τα είχα προφύλαξη από αρπακτικά αλλά τον Μήτσο μου δεν τον προφύλαξα από την δικιά μου απροσεξία. Λυπάμαι φίλε για την απώλεια σου.
 
λυπαμαι πολυ για την καναρινακι σου ειναι πολυ κριμα
επειδη ειπες οτι θα παρεις καινουριο μην ξεχασεις την καραντίνα
 
Back
Top