Γενικά Το καρδερινοκάναρο που έπιασα στο μπαλκόνι μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Serafim
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Serafim

PB New Member
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Αυτό είναι το καρδερινοκαναρο που ήρθε ταλαιπωριμενο στο μπαλκόνι μου. Το έπιασα εύκολα. Πεινουσε και διψουσε πολύ. Πρέπει να είναι μικρό σε ηλικία και δεν ξέρω ακόμα αν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Εάν κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μου πει τι είναι θα ήταν πολύ καλό. Πάντως ότι και να είναι είναι πλέον μέλος της οικογένειας. Έτσι κι αλλιώς αυτό μας διάλεξε.

Συνημμένα

• rsz_img_20160826_150425.webp
    rsz_img_20160826_150425.webp
    53,7 KB · Προβολές: 176
  • rsz_img_20160826_153526.webp
    rsz_img_20160826_153526.webp
    86,3 KB · Προβολές: 179
  • rsz_img_20160826_153541.webp
    rsz_img_20160826_153541.webp
    52,5 KB · Προβολές: 171
Έτσι κι αλλιώς αυτό μας διάλεξε.
Εκείνο... σας υιοθέτησε! Μπράβο σας για την όμορφη πράξη σας! Είναι κουκλί!

*Συγχαρητήρια για την επιλογή των πατηθρών! Την μία από τις 2 μπορείς να την βάλεις λίγο πιο ψηλά! 😉

Σεραφείμ εμενα πιο πολύ μου φαίνεται για θυλικο αλλα δεν είμαι σίγουρος. Και μάλλον πρόκειται για παλιό πουλί λόγο ποδιών και το μέγεθος των νυχιών.
Μόλις περάσει πτεροροια θα σιγουρευτεις τι είναι!

Μπραβο που το πηρες το μικρουλι.
Ισως καποιος να το παρατησε λογο του οτι ειναι θηλυκο ή δεν ξερουμε το φυλο;

Οπως και να εχει του εδωσες ενα ομορφο σπιτικο.

Να το χαιρεσαι :)

καλησπέρα.. Το ίδιο συνέβη και σε μένα πριν 2 βδομάδες. Ένα πεινασμένο καρδερινοκάναρο μικρό στην κυριολεξία κάθισε πάνω στην κλούβα με τα καναρίνια μου που την έχω στην αυλή, προστατευμένη φυσικά. Το έπιασα πανεύκολα. Τώρα κάνει παρέα με τα άλλα καναρινάκια μέσα στην κλούβα.συνήλθε και όπως μου είπε ένας φίλος που ξέρει είναι σίγουρα θηλυκό και προφανώς δεν χρειαζόταν σε αυτόν που το έβγαλέ.. Είναι πάντως κούκλα και ζωηρή! Κρίμα για τα πουλάκια αυτα που σύνηθως από ότι καταλαβαίνω πεθαίνουν.Ας χαιρόμαστε λοιπον τα όμορφα θηλυκά καρδερινοκαναρα μας! Και το δικό μου είναι σαν αυτό στην φώτο του serafim.

ωχ το ξέχασα τελείως.. Μεγάλο λάθος.. Πως δεν το σκέφτηκα.. Τώρα είναι αργά;δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό πάντως..

ωχ το ξέχασα τελείως.. Μεγάλο λάθος.. Πως δεν το σκέφτηκα.. Τώρα είναι αργά;δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό πάντως..
Μετά από δύο βδομάδες ότι ήταν να γίνει, έγινε. Εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά, αλλά η καραντίνα είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την αμελούμε.

Δυστυχώς και στεναχωρο αυτό που θα πω αλλά κάποιοι που βγάζουν καρδερινοκαναρα αυτή την εποχή αμολανε τα θηλυκά!
Αφού πρώτα έχουν σιγουρευτεί ποια είναι αρσενικά, περιμένοντας φυσικά να τα ακουσουν.

Αφού πήγε κι κάθισε στα πουλιά του ότι ήταν να γίνει έγινε. Ίσως να ταίστηκε και στο στόμα απο κάποιο αν όντας μικρό ζητιάνεψε φαγητό.

Αμαρτωλή ιστορία πάντως βρε παιδιά τα υβρίδια. ☹

ελπίζω όλα να πάνε καλα
Όλοι μας το ελπίζουμε! Αλλά όπως είπε ο Ανέστης απ την στιγμή που πλησίασε τα κλουβιά που έχεις τα καναρίνια σου, θα μπορούσε να μεταφέρει όποια ασθένεια είχε αμέσως! Εύχομαι να είναι όσο υγιέστατο φαίνεται και να σου ζήσει! Και μπράβο σου που το έσωσες! Μην παραξενευτείς αν αρχίσει και τραγουδάει... 😉 Αν τελικά όντως είναι θηλυκό, να ξέρεις πως μπορούν να γίνουν άψογες παραμάνες! Δεν είναι όσο "άχρηστο" το θεώρεισαι κάποιος...

καλημέρα σε όλους.. Μπορώ να πω πως το μικρό μου καρδερινοκάναρο έχει γίνει αδυναμία μου! Μου αρέσει που κρεμιέται ανάποδα στις ξύλινες πατήθρες! αυτό το κληρονόμησε από τις καρδερίνες υποθέτω..σωστά; να πω την αλήθεια ένας λόγος που δεν θα ασχοληθώ με τον υβριδισμό είναι η τύχη των θηλυκών μικρών.. Οποτε καναρίνια και πάλι καναρίνια!

Back