Φροντίδα Το κλουβί ήρθε αλλά....

valasia

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουλ 2018
Μηνύματα
388
Πόλη
Νέα Φλογητά
Καλησπερα και παλι, το κλουβι ηρθε και ενω ψαχναμε για παπαγαλακι μπαντζι, λογο του μεγεθους του κλουβιου, αποφασισαμε να παμε σε μεγαλυτερη ρατσα παπαγαλου.
Οι διαστασεις του κλουβιου ειναι 75*35*50 και τα διακενα (αυτα ηταν που τελικα μας εκαναν να αλαξουμε γνωμη) ειναι 2 εκ. Εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ ενα μπαντζι και σκευτικα να παω πισω το κλουβι και να παρω καποιο μικροτερο αλλα ο αντρας μου και ο μικρος επιμενουν σε καποιο μεγαλητερο πουλι. Ειδαν τα ringneck και τους αρεσαν πολυ,το κλουβι ειναι καταληλλο για αυτου του ειδους τα πουλια; Λυπαμαι που σας εχω ζαλισει.

rsz_p80723-203325.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το διακενο είναι κατάλληλο για ένα τέτοιο πουλάκι αλλά νομίζω ότι οι παπαγάλοι αυτοί είναι λίγο δύσκολοι για έναν αρχάριο. Εγώ θα πρότεινα ένα κοκατιλ. Έχουν υπέροχο χαρακτήρα και είναι πολύ φιλικά και εύκολα στη διαχείριση πουλιά.
Να έχετε υπόψη σας ότι οι παπαγάλοι ringneck έχουν πολύ δυνατή φωνή. Εάν μένετε σε πολυκατοικία ίσως να αντιμετωπισετε προβλήματα εξαιτίας αυτού.
 
Έχω την εντύπωση ότι η @anatolia , δεν είμαι βέβαια σίγουρος, μένει στη Χαλκιδική και έχει κοκατιλ, και ίσως θα μπορούσε να σας διαφωτίσει και σε σχέση με το που θα βρείτε αξιόπιστο άτομο να πάρετε ένα τέτοιο υγιές πουλάκι
 
Ευχαριστω πολυ. Κοκατιλ για καποιο λογο δεν θελουν... Οποτε συνεχιζουμε το ψαξιμο. 🙂
 
Εφόσον, όπως λένε τα παιδιά, το κλουβι είναι μικρό για ringneck και θέλει αλλαγή, γιατί δεν επιστρέφετε στην πρώτη σας επιλογή; Τα μπάτζι είναι πανέξυπνα και ό,τι πρέπει για παιδιά.
 
Εγω προσωπικα επεμενα και επιμενω σε μπαντζι αλλα το πουλακι θα ειναι του γιου μου και απο προχτες μπηκε και ο αντρας μου στο παιχνιδι και ψαχνεται, οποτε καταλαβενετε πως ειναι λιγο δυσκολο να παρθει η τελικη αποφαση.
Το κλουβι ευτυχως εχουμε την δυνατοτητα να το παμε πισω αλλα οι αντρες μου ειναι και οι 2 ενθουσιασμενοι που ειναι τοσο μεγαλο. Σημερα θα παμε παλι μια βολτα στο πετ μηπως και αλλαξουν γνωμη για το κλουβι.
 
Το κλουβί είναι πάρα πολύ όμορφο :)
Χαίρομαι πολύ που βλέπω και τις ξύλινες πατήθρες!
Μήπως να κοιτάξετε για lovebird;
Είναι μικρά, αλλά πολύ παπαγάλοι. Το δικό μου, μου θύμιζε τόσο πολύ σε κάποιες συμπεριφορές το ringneck που είχα 😛
Αλλά και πάλι το διάκενο του κλουβιού είναι μεγάλο μιας και θέλουν 1.3cm.
Αν πάρετε ήμερο κοκατίλ θα είναι το ιδανικό νομίζω για την οικογένεια σας.
Βγαίνουν σε πάρα πολλές μεταλλάξεις, σίγουρα κάποια μετάλλαξη θα σας αρέσει :)
Μπορείτε να δείτε και για Κακαρίκι ή green cheeked conure:)
Αν και όπως σας είπαν πρώτα διαλέγουμε το πουλί και μετά το κλουβί :)
 
Back
Top