Φροντίδα Το κοκατίλ μου άλλαξε συμπεριφορά και με δαγκώνει

nikospappa33

PB New Member
Εγγραφή
5 Μαϊ 2021
Μηνύματα
55
Καλημέρα φιλαράκια μου!!! Θέλω τα φώτα σας!!! Έχω δυο κοκατιλ αρσενικό και θηλυκό 1,5 και 1 αντίστοιχα. Το αρσενικό ενώ στην ανέβαινε στο χέρι μου και Οποτε ήθελε αυτό καθόταν να το χαϊδεύω.
τώρα με το που πλησιάζω αμέσως θέλει να με δαγκώσει. Τσαπί όταν του δίνω από το χέρι μου το τρώει. Ξέρεις κανείς να μου πει γιατί άλλαξε έτσι συμπεριφορά;;;
Ευχαριστώ !!!!
 
@nikospappa33 Μάλλον οφείλεται σε όρμονικα προβλήματα λόγω της έναρξης της αναπαραγωγικης σεζόν τον Σεπτέμβριο και οι ορμόνες του είναι στα ύψη. Για να ηρεμήσει αύξησε τις ώρες ύπνου σε 12-14, αλλάξε εντελώς την διαρρύθμιση του κλουβιού, βαλτα σε ένα σκοτεινό μέρος και στο θηλυκό βάλε μέσα στο νερό συμπληρώματα ασβεστίου και να είσαι σίγουρος πως έχουν πάντα σουπιοκόκαλο στο κλουβί.
 
Σουπιοκοκαλο δεν μπορώ να βρω πουθενά!!! Τους έχω αυτές τις καρδούλες από ασβέστιο. Πιστεύεις θα ηρέμησει και θα Έρχεται πάλι στο χέρι μου αν τα κάνω όλα αυτά;;;
 
@HxC καλώς ήρθες συμπαριώτη!! 😁 Για σουπιοκόκαλο ρώτησε στο pet shop στη Κύπρου (κοντά στο ζαχαροπλαστείο Πιγκάλ). Λογικά θα έχει.Αν δεν βρεις....τοτε κάνε παραγγελία.
 
Back
Top