Φροντίδα Το κοκατίλ μου κάθεται μπροστά στα παράθυρα

Christinakou

PB New Member
Εγγραφή
27 Ιουν 2020
Μηνύματα
11
Καλησπέρα σε ολους! Εδώ και μια εβδομαδα αγορασα ενα 4μηνων κοκατιλ. Εχει καλό χαρακτήρα, μας συνήθιζει γρήγορα και ηδη το βγάζουμε απο το κλουβί. Το θεμα είναι οτι τις τελευταίες δυο μέρες, που βλέπω οτι αναγνωριζει τον χώρο καλυτερα, οποτε το βγάζω έξω θέλει να πηγαινει και να στέκεται μπροστά στα παράθυρα και βγάζει που κ που φωνουλες. Οτάν μπαίνει παλι μέσα χαλάει τον κοσμο για να βγει παλι εξω, και εννοείται πως δεν του κάνω το χατίρι γιατί δεν θέλω να μάθε έτσι. Πιστεύετε οτι θέλει να πετάξει μακρια και στέκεται στο παράθυρο; Πως να τον κάνω να μαθει να στέκεται στην πατηθρα του ή να εξερευνεί το υπολοιπο σπίτι και να συνηθίσει στο οτι αυτό είναι πια το σπίτι του;
 
Γιατί δεν κλείνεις τις κουρτίνες όταν το έχεις ελεύθερο ώστε να μην πηγαίνει εκεί; Εξάλλου τα παράθυρα είναι επικίνδυνα για τα πουλιά μιας και μπορούν να πέσουν πάνω και να χτυπήσουν πολύ σοβαρά ακόμη και να πεθάνουν, θέλει προσοχή.
 
@Γιαννης17 όταν είναι κλειστή παλι εκεί παει και πιάνεται. Και απο όσο βλέπω τώρα μαθαίνει να εμπιστεύεται τα φτερά του σιγά σιγα. Του έβαλα την πατηθρα τώρα σε σημείο που χτυπάει ο ήλιος, φαίνεται να του αρέσει έχει ηρεμήσει. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα τα προσεχω τα παράθυρα!
 
@Γιαννης17 Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα τα προσεχω τα παράθυρα!

Όταν ο Λινκ έκανε την πρώτη βόλτα του στο δωμάτιο, έπεσε με δύναμη πάνω στο παράθυρο. Δεν έπαθε τίποτα αλλά κόντεψα να μείνω από καρδιά. Θέλει μεγάλη προσοχή στην αρχή.
 
Back
Top