Φροντίδα Το κοκατίλ μου με δαγκώνει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Tsoflis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Tsoflis

PB New Member
Εγγραφή
27 Μαϊ 2020
Μηνύματα
53
Πόλη
Μυτιλήνη
Καλά Χριστούγεννα σε όλους εύχομαι! Έχω ένα κοκατιλ 1 έτους και τον τελευταίο μήνα είναι αρκετά επιθετικός χωρίς λόγο. Και πριν λίγη ώρα είδα ένα άρθρο ότι τα παπαγαλάκια που έχουν καθρεφτάκι στο κλουβί τους δένονται με το είδωλο τους, που εγώ ένα μήνα πριν είχα αφαίρεση το καθρεφτάκι του. Με το καθρεφτάκι που του είχα βάλει περνούσε πολύ ώρα μαζί του τραγουδώντας συνέχεια. Τι μπορώ να κάνω τώρα ώστε να μην είναι επιθετικός;
 
@Tony Forpus Ναι είναι μεγαλωμένος στο χέρι. Δεν είναι πάντα επιθετικός , δλδ υπάρχουν στιγμές που έρχεται και ζητάει τα χάδια μου. Απλά κάποιες φορές όταν πάει σε μέρη του σπιτιού που δεν θέλω και τον καλώ να ανεβει στο χέρι μου κατευθείαν μου επιτίθεται. Που παλιά δεν το έκανε τόσο συχνά.
 
@Tony Forpus Ααα να μην ανησυχώ τότε.. είναι ενός έτους. Άρα το καθρεφτάκι δεν έχει κάποια σχέση με την συμπεριφορά του ;

Με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά όχι, σε τσεκάρει και εσένα και τα όρια που έχει. Και μεταξύ τους έχουν τέτοια συμπεριφορά , είναι διεκδικητικά πλασματάκια... :)
 
Απλά κάποιες φορές όταν πάει σε μέρη του σπιτιού που δεν θέλω
Τι μέρη είναι αυτά? Αν πρόκειται για γωνιές με χαμηλό φως που παραπέμπουν σε φωλιά τότε αυτό συνηγορεί με την επιθετική συμπεριφορά.
 
Back
Top