Γενικά Το κοκατιλ μου ειναι πολυ τρομαγμενο και δαγκωνει

antonis-7-

PB New Member
Εγγραφή
4 Φεβ 2015
Μηνύματα
19
Πόλη
Πειραιάς
μολις αγορασα το κοκατιλ μου τον υπεροχο κινεμον το κοκατιλ ειναι πολυ τρομαγμενο και δαγκωνει αρκετα αν και αρσενικο εδω ειναι μερικες φωτογραφιες οι πιο εμπειροι μπορουν να μου πουν περιπου τι ηλικια ειναι; το ζητησα απο εκτροφεα να ειναι 2 μηνων αλλα μου φενεται μεγαλυτερο γιατι νομιζω οτι τα νεαρα(2μηνων π.χ) ειναι τα μαγουλακια τους πιο κοκκινοροζ και δεν φενεται το κιτρινο.. Μπορει να κανω και λαθος... μπορειτε να μου πειτε τι να κανω για να μην φοβαται τοσο; Επισης παρατηρησα καποια απομειναρια περιτωματων στο απο κατω μερος του τα οποια περιπου καθαρισα ειναι ανησιχυτικο;
 
Να σου ζήσει!
Η φωτογραφία δεν εμφανίζεται.
Αφού το πήρες σήμερα, είναι φυσικό να είναι αναστατωμένο το πουλάκι και πρέπει να το αφήσεις να ηρεμήσει και να σε συνηθίσει μερικές μέρες.
Το σοβαρό που αναφέρεις είναι η λερωμένη περιοχή της αμάρας που δείχνει διάρροια. Παρακολούθησέ το στενά στις κουτσουλιές, βάλε λευκό χαρτί στον πάτο του κλουβιού και στείλε και αυτό σε μία φωτογραφία μαζί με τις άλλες.
 
σοβαρο; Ποο με ανησυχισες πολυ τωρα :/ δεν μπορω να στειλω τις φωτογραφιες δεν το επιτρεπει το μεγεθος ☹
 
Διάβασε εδώ petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/ και κάνε resize τις φωτογραφίες σου.
Σοβαρό, κι εμείς έχουμε διάρροια όταν είμαστε καλά; Το πιο απλό έχει κρυώσει. Και πολλές ασθένειες έχουν ως σύμπτωμα την διάρροια. Αλλά ας μην προτρέχουμε, μπορεί αυτός να είχε βρωμερά κλουβιά (πολύ κακό κι αυτό βέβαια) και να έχει λερωθεί πατώντας κάπου.
 
μια προχειρη φωτογραφια που μπορεσα να τραβηξω... Οταν κατσει καλυτερα θα βγαλω και φωτο να δουμε και την αμαρα.. επισης κατι αλλο που παρατηρησα παει περα δοθε στην πορτα του κλουβιου και κανει σαν "τρελος" πεταει την τροφη του κτλπ..
 

Συνημμένα

  • rsz_1wp_20150206_004.webp
    rsz_1wp_20150206_004.webp
    22,5 KB · Προβολές: 78
Ωραίο πουλάκι είναι, όχι δύο μηνών κατά την γνώμη μου, φυσικά δεν μπορώ να πω πόσο είναι.
Όλα αυτά που λες είναι επειδή είναι τρομαγμένο. Άφησέ το σε μία ήσυχη γωνία και μόνο να του μιλάς για 3-4 μέρες ήρεμα και καθιστός όχι όρθιος. Και το δωμάτιο που είναι να μην έχει μεγάλη κίνηση και φασαρία, ούτε να μαζεύεται η οικογένεια από πάνω του όσο κι αν θέλουν όλοι να το δουν.
Αφού ηρεμήσει, τα λέμε. Φυσικά είναι άγριο δεν φαντάζομαι να στο πούλησε για ήμερο.
 
οχι δεν μου το πουλησε για ημερο απλα το θεμα με την ηλικια το παρατηρησα και εγω επειδη ξερω λιγα πραγματα αλλα λεω εκτροφεας ειναι ο αλλος θα ξερει περισσοτερα...
 
Back
Top