Ασθένειες Το κοκατιλ μου εχει προβλημα μετα απο γεννα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Oli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Oli

PB New Member
Εγγραφή
17 Μαϊ 2017
Μηνύματα
1
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα! Εχω ενα κοκατιλ θηλυκο εδω και 5 χρονια περιπου! Πριν 1 μηνα εκανε αυγα κλουβια οπως ηταν λογικο καθως δεν εχει ζευγαρι. Αφου το αφησα να τα κλωσησει για λιγο καιρο του τα πηρα! Ωστοσο μετα απο 2 μερες απο κατω απο την ουρα του ηταν και ειναι γεματο αιματα και εξεχει κατι σαν να εχει βγει κατι απο μεσα του! Δεν εχει καθολου διαθεση να φαει κοιμαται ολη μετα! Μηπως γνωριζετε περι τινος προκειται; Σκεφτομαι μηπως του εχει κολλησει αυγο.
 
Η κατάσταση που περιγράφεις είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Είμαι βέβαιη ότι πρόκειται για πρόπτωση της αμάρας. Μπορείς να ενημερωθείς από το άρθρο μας εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Πρόπτωση-αμάρας-των-πτηνών.28329/. Περιλαμβάνει και τις πρώτες βοήθειες.
Πρέπει να επισκεφτείς το συντομότερο δυνατό έναν πτηνίατρο. Εδώ είναι η λίστα https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/. Βρες κάποιον κοντά στην περιοχή σου και πήγαινε το άμεσα. Αν είναι δυνατόν σήμερα.
 
Κι εγώ την ίδια εκτίμηση με την Παναγιώτα κάνω και είναι υπερεπείγον να δεις εξειδικευμένο γιατρό, κινδυνεύει η ζωή του πουλιού.
Όταν μπορέσεις ξανά ενημέρωσέ μας και εύχομαι αίσια κατάληξη!
 
Back
Top