Γενικά Το κουκλάκι μου (Μαλινουα 10 μηνών)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης foivos_
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

foivos_

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
26
Θέλω να σας γνωρίσω τον Φοίβο μου, ένα Μαλινουα 10 μηνών περίπου (σύμφωνα με αυτά που μου είπαν στο pet shop) Τον έχω μόλις 10 μέρες και έχω καταφέρει να το κάνω να κάθετε στο χέρι μου και να τρώει σποράκια. Είναι πολύ δραστήριο καναρινάκι και από ότι έχω προσέξει στο θέμα μουσικής έχει κλίση προς την Latin μουσική 😛
 

Συνημμένα

  • WP_20140114_002.webp
    WP_20140114_002.webp
    8,8 KB · Προβολές: 82
  • WP_20140115_019.webp
    WP_20140115_019.webp
    13,5 KB · Προβολές: 76
Πανέμορφο πουλάκι να σου ζήσει!
Μπορείς να διαβάσεις εδώ πληροφορίες για την φυλή του.
Μία παρατηρησούλα, αν γίνεται άλλαξε τις πατήθρες με στρογγυλές κατά προτίμηση ξύλινες αν είναι δυνατόν και σε διαφορετικά μεγέθη μεταξύ τους για να ξεκουράζεται κατά περίπτωση.
Επίσης μελέτησε τα άρθρα αυτής της κατηγορίας Αρθρα για τη Διατροφή των Πουλιών, έχοντας σαν γενική κατεύθυνση ότι η διατροφή του πρέπει να έχει ποικιλία, καλούς σπόρους, χόρτα, λαχανικά και φρούτα και πάντα σουπιοκόκαλο στο κλουβάκι. :)
 
Να το χαίρεσαι Χριστίνα!
 
να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα κλαράκια, διάβασα διάφορα άλλοι υποστηρίζουν ότι τα ξύλινα προσελκύουν παράσιτα, άλλοι ότι τα πλαστικά είναι καλύτερα γτ δεν έχουν όμοιο σχήμα σε όλο τ μήκος τους κ γυμνάζεται τ πουλάκι με αυτες και άλλα που δεν τα θυμάμαι, τελικά μπερδεύτηκα... Τι είναι προτυμόττερο για ένα καναρινακι;
 
Προτιμότερες είναι πατήθρες από ξύλο, που είναι και φυσικό προϊόν. Επίσης, είναι καλύτερα να βάλεις διαφορετικής διαμέτρου. Με σωστή καθαριότητα και φροντίδα δεν κινδυνεύουν ούτε από παράσιτα, ούτε από οτιδήποτε άλλο.
 
σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
οκ σταυρο ευχαριστώ... Το συντομότερο θα κοιτάξω να τις αλλάξω!
 
Είναι ένα κουκλί! Φτου φτου! Να το χαίρεσαι! Και βλέπω κάθεται και στο χέρι σου; Μπράβο! Όσον αφορά τα κλαδάκια φυσικό ξύλο και θα τα ψεκαζεις με αντιπαρασιτικο ώστε να αποφύγεις τα παράσιτα! ;-) και με το ξύλο θα λημμαρονται και τα νύχια τους! Πες μας τι γράφει το δαχτυλίδι για να σου πούμε περισσότερες πληροφορίες για το μικρούλη σου.. Δε χρειάζεται να το πιάσεις γιατί θα τρομάξει. Όπως κάθεται στο χέρι μπορείς να δεις..
 
ευχαριστώ πολύ, είναι όντος αξιολάτρευτος! Θα τα αλλάξω τα κλαδάκια μέσα στην εβδομάδα, θα προσπαθήσω να το κοιτάξω το δακτυλιδάκι του, μίας και κάθετε στο χέρι μου δεν θα είναι δύσκολο.
 
Να σου ζησει ειναι ενα πολυ ομορφο καναρινακι που εντασσεται στα καναρινια φωνης εχει ιδικο βαρος η ρατσα του με ενα απο τα καλυτερα ρεπερτοροια που εχουν τα καναρινια, αν σκεφτεις καποια στιγμη να το ζευγαρωσεις τοτε να παρεις μονο μαλινουα για να εχεις καναρινια ρατσαςμβλεπω εχει δαχτυλιδι κλειστου τυπου, μπορεις να βρεις τον εκτροφεα του και να τον ρωτησεις διαφορα για τι ρατσα και τι διατροφη του
 
Back
Top