Αναπαραγωγή Το μικρο μου πεθανε αλλα δεν ξερω απο τι

το μικρο παπαγαλακι που ταιζα 1 μηνα στο χερι σημερα πεθανε, απο την Τριτη κατοπιν υποδειξεως του γιατρου σταματησα να το ταιζω, το παρατηρουσα που τσιμπολογουσε, το ειχα δει να πινει νερο κ φυσικα παρατηρουσα τις κουτσουλιες, οι οποιες ηταν κανονικες, εννοω δεν ηταν πλεον καφε κ νερουλες οπως οταν ετρωγε κρεμα(φορμουλα), ηταν οπως των μεγαλυτερων πουλιων που τρωνε σπορους, γι'αυτο πιστεψα πως ολα πηγαιναν καλα, ηταν ζωηρο, ανεβαινε στις πατηθρες, εκανε κουνια, περιποιουνταν το πτερωμα του, σημερα κατα τις 5 πριν παω στη δουλεια πηγα να το δω(στο μπαλκονι), ηταν νωχελικο στον πατο του κλουβιου κ φουσκωμενο, αμεσως το εβγαλα, φοβηθηκα για τσιμπημα απο μελισσα; Μολις το επιασα καταλαβα οτι ηταν κοκαλιαρικο, ετοιμασα αμεσως κρεμα με οση δυναμη ειχε εφαγε, το πηρα μαζι μου κ το ξαναταισα, πολυ νερουλη κρεμα κ λιγο λιγο, μου φανηκε οτι συνηλθε λιγο, ανεβηκε στην πατηθρα,ζωντανεψε για λιγο, μολις ομως ενεργηθηκε καταλαβα οτι δεν ηταν καλα, εκανε 2 πολυ νερουλες σκουρο καφε προς το μαυρο κουτσουλιες, μετα απο λιγο ξαναεπεσε, 10 η ωρα ειχε πεταξει...
ο μονος λογος που γραφω αυτο το ποστ ειναι για να με βοηθησει οποιος μπορει κ αν μπορει φυσικα να καταλαβω απο τι πεθανε... Δε θα συγχωρησω ποτε τον εαυτο μου αν οδηγησα το πουλακι να πεθανει απο ασιτια
ευχαριστω

Δεν ξέρω από παπαγάλους Ανατολή, αλλα θέλω να σου πω ότι λυπάμαι για το πουλάκι. Μην κατηγορής τον εαυτό σου για τίποτα. Συμβένουν αυτά.

Δεν νομίζω ότι φταίς εσυ. Και μένα μου έχει πεθαίνει παπαγαλάκι μωρό στο παρελθόν. Εκεί που όλα έδειχναν ότι είναι καλά ένα πρωι... Πέθανε... Ο γιατρός, τότε μου είχε πει ότι είναι πολύ ευαισθητοί οργανισμοί, ειδικά όταν τα έχουμε απο μωρά και ταιζουμε εμείς... Τι να πω... Καλό του ταξίδι ☹

το μικρο παπαγαλακι που ταιζα 1 μηνα στο χερι σημερα πεθανε, απο την Τριτη κατοπιν υποδειξεως του γιατρου σταματησα να το ταιζω, το παρατηρουσα που τσιμπολογουσε, το ειχα δει να πινει νερο...
Δεν φταις εσυ, ακολουθησες οδηγιες γιατρου και το παρακολουθησες με στοργη, καταλαβαινω ποσο λυπασαι☹ μη κατηγορεις ομως τον εαυτο σου!

NA se rotiso, ti formoula tin ekopses apotoma? An nai tote pistevo oti to papagalaki pethane apo pina...Epidi otan leme "stamatao na doso krema" enoume arxizo na tin kopso siga sisa...tha eprepe na tou dineis2 fores tin imera anti gia 3 fotes ...kai se 4 meres na tou dinis mono mia fora tin imera...kai sinithos na exeis sporakia sto klouvi kai na parakolouthis an to poulaki ta troei...
Den kanei na exeis toso mikra poulakia sto mpalkoni me tosi zesti pistevo...
Lipame poli ☹

Σας ευχαριστω, ητανε να γινει κ εγινε, η φυση ξερει καλυτερα... Μαλλον...

Back