Γενικά Το νέο μέλος της οικογένειας μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης katerinak
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημερα και σας ευχαριστω ολους πολυ! 🙂 Ναι, τον εχω σε καραντινα και βλεπουμε. Προς στιγμην ειναι μια χαρα και ζωηρουλης ζωηρουλης! Τωρα θα δειξει.
 
Να τον χαίρεσαι!
Η αφαίρεση της κούνιας,όμως, (η οποία το εμποδίζει να εκτελεί ''πραγματικές πτήσεις'') θα είναι ότι καλύτερο για το νέο σου καναρίνι.
 
Πολύ ωραίο πουλάκι. Να το χαίρεσαι. Είναι κάποιας ράτσας; Έχε το νου σου στο μήλο και στα άλλα φρούτα να μένουν λίγη ώρα στο κλουβί, ειδικά τώρα που αρχίζουν οι ζέστες.
 
Ειναι τιμπραντο και οσο για τα φρουτα και το αυγο,το ξερω. Δεν τα αφηνω πολυ,τοσο οσο. Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη παντως. 🙂

Αν και του αρεσει η κουνια, την εβγαλα ηδη! Ευχαριστω πολυ! 🙂
 
Ειναι τιμπραντο και οσο για τα φρουτα και το αυγο,το ξερω. Δεν τα αφηνω πολυ,τοσο οσο. Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη παντως. 🙂
Το υποψιάστηκα. Ξέρεις από που το υπέθεσα; Επειδή τα πόδια του έχουν γωνία, όσο μπορούσα να δω, είναι νευρώδες και σπαθάτο. Τον αγόρασες / στον χάρισαν; Έχεις και θηλυκό τιμπράντο;
 
Κοιτα εγω δεν μπορω να καταλαβω τιποτα απο ολα αυτα ακομη, φαινεται η ασχετοσυνη μου 😀, αλλα εντυπωσιαστηκα που τα ειδες ολα αυτα απλα απο μια φωτο!👍Ναι, εχω και θηλυκα(2)και γενικα και τα 8 μου καναρινακια ειναι τιμπραντο! Τον αγορασα, τα 6 τα εχω αγορασει, τα 2 ειναι τα μωρακια μου απο γονεις τιμπραντο. Δεν ξερω για τις τιμες στην υπολοιπη Ελλαδα, αλλα εδω στο νησι μιας και εχουμε μονο ενα pet shop που πουλαει καναρινακια τα εχει 35 τα αρσενικα και 30 τα θηλυκα..
 
αλλα εντυπωσιαστηκα που τα ειδες ολα αυτα απλα απο μια φωτο!
Ναι μεν τα είδα, αλλά από τη μορφή και μόνο δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ένα καναρίνι είναι Τιμπράντο. Απλές ενδείξεις είναι, αλλά επειδή έχω κι εγώ, ήξερα να τις δω.
 
Back
Top