Γενικά Το παπαγαλάκι μου έμαθε τον καθρέφτη του σπιτιού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης haris13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

haris13

PB New Member
Εγγραφή
12 Νοε 2020
Μηνύματα
82
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας το παπαγαλακι μου εμαθε τον καθρεφτη του σπιτιου και νομιζει οτι ειναι αλλο πουλακι και μιλαει και παιζει του εκρυψα τον ενα καθρεφτη και βρηκε αλλο !ειναι σωστο αυτο που γινεται η να καλυψω ολους τους καθρεφτες του σπιτιου η να του παρω παρεα;
 

Συνημμένα

  • 8407F6D0-CB85-42ED-B076-014FD83E6F18.webp
    8407F6D0-CB85-42ED-B076-014FD83E6F18.webp
    26,6 KB · Προβολές: 29
να καλυψω ολους τους καθρεφτες του σπιτιου
Ναι είναι μια προσωρινή λύση.
να του παρω παρεα;
Αυτή θα είναι η καλύτερη λύση, μια όμορφη μικρή ή αν δεν ενδιαφέρεσαι για αναπαραγωγή ένα αρσενικό για να μπορεί να έχει παρέα και να σταματήσει να αλληλεπιδρά με το είδωλό του και να έχετε τους καθρέπτες σας πάλι ελεύθερους.
 
Να το χαίρεσαι, ειναι μεγάλη λατρεία τα budgies! Νομιζω ότι το ιδανικότερο θα ήταν να έχει συντροφιτσα, γιατι το ότι τα λέει στον καθρέφτη σημαίνει θεωρεί πως είναι αλλο πουλακι.
 
@Nikoletta ναι το καταλαβαινω αλλα
Εχω ακουσει καλυτερα να του παρω ενα φιλο γιατι με το θυληκο μπορει να μην τα παει καλα,ετσι ακουσα καπου!
 
@haris13 δεν ισχύει αυτό, αν δέσουν σαν χαρακτήρες θα είναι εντάξει ανεξάρτητος φίλου, απλά να του πάρεις κορίτσι υπάρχει πιθανότητα να αγαπηθούν τόσο πολύ που να αρχίσουν να ζευγαρώνουν και να σου κάνω αυγά ενώ αν πάρεις αγόρι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η επιλογή σου εξαρτάται από καθαρά από το τι θέλεις και τι χώρο διαθέτεις ☺️
 
@meniam δεν εχω αρκετο χωρο στο δωματιο μου τον εχω και σκεφτομαι μηπως φτιαξω το μπαλκονι και φτιαξω κατι εκει εαν το κανω σιγουρα θα παρω αλλο ενα αλλα δεν εχω πολυ χρονο για περεταιρω πραγματα γιαυτο λεω να του παρω αγορί
 
@meniam διαβασα οτι για να ζευγαρωσουνε χρειαζονται φωλια και αλλα πραγματα ειδαλως δεν κανουνε αυγα ισχυει αυτο;θελω να του παρω συντροφισα αλλα δεν θελω αυγα και επισης επειδη καποια στιγμη θα ξεκινησω δουλεια θελω να εχει παρεα!
 
Ετσι και αλλιώς παίζουν με γυαλιστερά αντικειμενα και καθρέφτες πάντως, οσο δεν έχει μεσα στο κλουβί του να ειναι ολη μερα κολλημενος εκει χωρις να αλληλεπιδρα με κανεναν, δεν πειράζει. Αν έχετε την δυνατότητα χώρου κτλ φυσικά και η παρέα του είδους τους ειναι ιδανική (και εγω αρσενικό θα έπαιρνα για αποφυγή μπλεξίματος με αυγά).
 
@myr στο κλουβι μεσα δεν εχει αλλα παει στο σαλονι και τους περνει με την σειρα και τους τρεις αχχαχα
 
@haris13
Και τα δικά μου το κάνουν όταν ειναι έξω. Το μπάτζι τραγουδάει μανιακά στον καθρέφτη 😆 και η κοκατιλίτσα παει καμιά φορά και ρίχνει ύπνους παρέα με τους καθρέφτες, αλλά δεν ασχολούνται συνέχεια με αυτό εχουν κι άλλες δουλειές. Αν ειναι ζευγαρι δεν ξερω αν αλλάζει η δυναμική με τους καθρέφτες. Πάντως και καθρεφτες να μην υπάρχουν πανε σε μεταλλικά αντικείμενα (βρύσες φωτιστικά) και τζάμια και κανουν το ίδιο.
 
Είχα ένα ολόιδιο μαζι με άλλα δύο παρέα. Πάρα μα πάρα πολύ ζωηρό, χθες τα έδωσα σε έναν φίλο μου που έχει άλλα δύο. Χαίρομαι πολύ για αυτά που βρήκαν ένα ζεστό σπίτι με παρέα. Να τον χαίρεσαι.
 
Back
Top