Αναπαραγωγή Το πρωτο μας αυγο, τι πρεπει να προσεξω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης stampa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

stampa

PB New Member
Εγγραφή
23 Νοε 2008
Μηνύματα
49
Πόλη
Θεσσαλονίκη
σημερα ειδα το πρωτο αυγο, παρατηρησα πως η θυλικια δεν πολυ μπενει στη φωλια καθετε εξω με ανοιχτα φτερα λογικα λογο ζεστης, τι πρεπει να προσεξω απο δω και περα για να παν ολα καλα; Ευχαριστω
 
Απ οτι βλεπω εισαι αρκετο καιρο στο φορουμ. Οποτε ξερεις μερικα πραγματα. Γιατι λοιπον εβαλες φωλια με τετοια ζεστη;

τι πρεπει να προσεξω απο δω και περα για να παν ολα καλα;

Για να πανε ολα καλα αποψη μου ειναι να φαιρεσεις τωρα κι ολας την φωλια και πεταξε το αυγο που εκανε. Σιγουρα θα βρεις μερικα ακομη αυγα στον πατο αλλα τι προτιμας;Να χασεις τα πουλια σου η να τα χεις εν ζωη και να ξαναδοκιμασεις; Αν θες κανε αυτα που σου λεω κανε καλη διατροφη απο τωρα και τον Σεπτεμβριο ξαναβαλε φωλια.
 
αν και δεν ηταν καλη εποχη για επωαση λογω πτεροροιας και ζεστης τωρα προσεχε πιο πολυ την καναρα να ειναι σε δροσια κρυο νερο συνεχεια. ΠΡΟΣΟΧΗ.
 
αν και δεν ηταν καλη εποχη για επωαση λογω πτεροροιας και ζεστης τωρα προσεχε πιο πολυ την καναρα να ειναι σε δροσια κρυο νερο συνεχεια. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Γιαννη εδω ειναι το φορουμ των παπαγαλων οποτε μαλλον δεν ειναι καναρινι.
 
η φωλια ειναι ενσωματωμενη με την κλουβα την τρυπα την ειχα κληστη με ενα κοματακι κοντρα πλακε η θυλικια (λογικα)το τρυπησε και εκανε τη δουλεια της και δυστηχως ελειπα απο το σπιτι λογο δουλειας 2 εβδομαδες η γυναικα μου απλα τα φροντιζε δεν ηξερε, σημερα ηρθα και είδα αυγο! Καλος ή κακος! τωρα τι κανουμε; ...
 
Τα πουλια δηλ. ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι; Τι θερμοκρασια επικρατει;
 
μεσα στο σπιτι ειναι π.χ. Αυτη τη στηγμη ειναι στους 25 βαθμους γενικως εχει δροσια ολη μερα βεβαια αυτη καθετε εξω απο τη φωλια με μισανοιχτα τα φτερα της, δροσια εχει για μενα τα πουλια δεν ξερω πως νιωθουν!
 
για να καθεται με τα φτερα μισανοιχτα, ζεσταινεται!
Δεν ξερω να σου πω τι να κανεις;, δεν μου εχει τυχει, οταν πρωτοειχα το ζευγαρι μου, δεν ηξερα κ ειχα αφησει τη φωλια ολο το καλοκαιρι αλλα μαλλον λογω ζεστης δεν εκαναν απο μονα τους τιποτα μεσα στο καλοκαιρι, μετα το Σεπτεμβριο ειχα ξαναδει αυγα!
 
Εσυ το χεις φτιαξει το κλουβι κι ειναι ενσωματωμενη η φωλια;


τωρα τι κανουμε; ...

Σου εγραψα την αποψη μου παραπανω.Αντε κι εχει δροσια οπως λες.. Πτερροροια ποτε θα περασουν;
 
Back
Top