Γενικά Το πρωτο ταξιδι του Γιουτζι (ringneck)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης melagio80
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

melagio80

PB Member
Εγγραφή
20 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σε ολα τα μελη!
Ηρθε επιτελους η πολυποθητη αδεια μου και ετοιμαζομαι για ενα ταξιδακι στο χωριο μου μαζι με το Γιουτζακο μου. Ειναι η πρωτη φορα που θα παμε εκτος του σπιτιου μας. Εδω και μηνες του εχω αγορασει ενα καλαθακι μεταφορας υφασματινο για τις περιπτωσεις που χρειαστει να παμε ενα ταξιδακι...
Εχω ομως μια ερωτηση. Η διαρκεια του ταξιδιου ειναι περιπου 4 ωρες.Χρειαζεται μεσα στο καλαθακι να του εχω νερο η φαγητο;Επισης ολη την ωρα θα παραμεινει εκει γιατι ακομα δεν ειμαστε στην ευχαριστη θεση να καθεται στο χερι μου.
 
Καλό θα είναι να έχεις μέσα και τροφή και νερό, και ιδιαίτερα νερό μιας και οι θερμοκρασίες πλέον ανεβαίνουν. Ακόμα και ένα παιχνιδάκι να ασχολείται θα ήταν καλό να υπάρχει. Καλό ταξίδι να έχετε.
 
Το καλαθακι ομως μεσα θα ειναι αρκετα σκοτεινο, πως θα μπορεσει να παιξει;
Θα μου πεις και καμια καλη ιδεα για το νερακι γιατι φοβαμαι πως θα γινουν ολα μουσκεμα μεσα Γρηγορη μου!
 
Γιατι το θεωρησα βολικο και γιατι χωραει το πουλακι μεσα.
Τι αλλο θα μπορουσα να παρω;
 
Τα καλαθακια μεταφορας ξερω πως ειναι πλαστικα, εγω ας πουμε χρησιμοποιω ενα κλουβακι (παντα αναλογως του μεγεθους του καθε πουλιου). Ο πατος απ'αυτο το υφασματινο καλαθακι που αγορασες, απο τι ειδους υλικο ειναι κατασκευασμενος;
 
Ειναι αποσπομενο κομματι ο πατος, εχει περιβλημα πλαστικο αλλα δεν τον εχω αφησει ετσι. Του εχω βαλει μια καθαρη πετσετα μεσα.
 
Η περιγραφη σου, δεν μου δινει την παραμικρη ενδειξη πως προκειται για καταλληλο καλαθακι μεταφορας πουλιου. Εχει πατηθρα; Εχει θεσεις για νερο και φαγητο; Λυπαμαι αλλα ουτε για πολυ μικροτερης διαρκειας ταξιδι, δεν νομιζω πως ενδεικνυται, κατι τετοιο ☹
 
Καλό θα είναι να έχεις μέσα και τροφή και νερό, και ιδιαίτερα νερό μιας και οι θερμοκρασίες πλέον ανεβαίνουν. Ακόμα και ένα παιχνιδάκι να ασχολείται θα ήταν καλό να υπάρχει. Καλό ταξίδι να έχετε.
Η γνωμη μου ειναι:
πως ειναι απαραιτητο Γρηγορη, να εχει νερο και φαγητο! Προκειται για περιπου 4 ωρων ταξιδι😕
 
Ταξιδι με το Γιουτζακο, αποστολη εξετελεσθει!

:D
Πριν απο λιγο φτασαμε στο χωριο μας!
Στην αρχη και για καμια ωριτσα ημασταν ανησυχοι στο καλαθακι μας και δαγκωναμε ο,τι βρισκαμε.
Οταν ομως βγηκαμε πλεον μετα την Κορινθο που δεν υπηρχαν πολλα αμαξια κ φορτηγα διπλα μας ηρεμισαμε λιγο, ειδικα οταν σταματησαμε κ ηπιαμε νερο! Και οσο μπαιναμε στους επαρχιακους δρομους οπου βλεπαμε μονο πρασινο το μονο που καναμε ηταν να κοιταζουμε απ'εξω.
Με το που φτασαμε σπιτι και μπηκαμε στο κλουβι μας,τα καναμε ολα!
Ηπιαμε νερο, φαγαμε και μιλησαμε κ ολας!
Αυτο ηταν το πρωτο ταξιδακι του Γιουτζι...
 
Μπραβο Ιωαννα να περασετε καλα μαζι με τον Γιουγκι!Φαινεται οτι του αρεσε το πρωτο του ταξιδακι!
 
Στην αρχη νομιζω πως δεν του αρεσε αλλα μετα που φυγαμε απο την φασαρια της Αθηνων-Κορινθου του αρεσε περισσοτερο κ εβλεπε εξω την διαδρομη!
 
Back
Top