Γενικά Το πρώτο και μοναδικό σεμινάριο εκπαίδευσης παπαγάλων

Greek yorkshire

PB Member
Εγγραφή
16 Απρ 2008
Μηνύματα
1.443
Πόλη
Χαϊδάρι
Πριν καποα χρονια, σαν αρρωστος παπαγαλοφιλος που ειμαι, ειχα το οραμα να διοργανωσω ενα σεμιναριο για τους παπαγαλους με την κορυφαια στο ειδος της Barbara Heidenreich. Χρειαστηκαν πανω απο δυο μηνες για να πειστει να κανει το ταξιδι απο την Αμερικη και να ερθει στην Ελλαδα μας. Η μεγαλη της αγαπη για αυτο που κανει την εσπρωξε μεχρι το Αγκιστρι και το ξενοδοχειο Oasis οπου πραγματοποιηθηκε το μοναδικο σεμιναριο εκπαιδευσης παπαγαλων (ομιλια, να μην δαγκωνουν, να μην κραζουν, εξοικιωση με τον πτηνιατρο κτλ κτλ). Ηταν πολυ δυσκολο να συγκεντρωθουν ανθρωποι απο 3 διαφορετικα forum και ομως η μεγαλη μας αγαπη για τους παπαγαλους υπερισχυσε! Παιδια που γνωριστηκαμε εδω μεσα, που μιλαγαμε με τις ωρες για την κοινη μας αγαπη του πουλια, που μαθαινε ο ενας απο τν αλλον. Ποιον να πρωτοθυμηθω, τον Κωνσταντινο με τον Παρη του; τον Βαγγελη με τον Σπυρο του, Την Σισσυ με τον σουπερ-Μαριο, την Πωλινα με τα κονουρακια της, τον Γρηγορη τον Ινκα; Μηπως τον Ροκο του Λευτερη και της Μαριας; Απιστευτη εμπειρια για ολους μας και προσωπικη Δικαιωση! Ισως να δειτε και τον εαυτο σας σε καποια απο τις φωτογραφιες! Για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοτεροι Θα ηθελα καποιοι φιλοι μας που ηταν στο σεμιναριο αυτο και εχουν υλικο (φωτογραφιες η βιντεο) να το ποσταρουν και αυτοι στο θεμα.

barbara11111111111111.webp ka2222222222.webp 33333311111.webp ka44444444444.webp 555555555511.webp 66666666664444.webp 777777777775555.webp 88888810101.webp

https://greekyorkshirecanaries.blogspot.com/2017/10/parrot-workshop-by-barbara-heidenreich.html
 
Ήταν ενα φανταστικό ταξίδι, όπου οι αισθήσεις δεν περιγράφονται με τα λόγια. Ενα βιδεακι που έχω φτιάξει για το ταξίδι μας πριν χρόνια. (αν δεν επιτρέπετε - σβήστε το)

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Πρωτοποριακή κίνηση Παναγιώτη!👍
... Τον Γρηγορη τον Ινκα; Μηπως τον Ροκο του Λευτερη και της Μαριας;

😛 αυτοί δεν ήρθαν στο Αγκίστρι μαζί μας 😉:D
 
Ο πιο καλός ο μαθητής! 😛

tinypic-no-longer-available.jpg


Μεταξύ πολλών το σεμινάριο παρακολούθησαν ένας γίγαντας (η Κόκο) και ένας... Νάνος! 🙄

tinypic-no-longer-available.jpg


Είχαμε δωμάτια με θέα...

tinypic-no-longer-available.jpg


και... 😀φάγαμε καλά, δεν μπορώ να πω...
(Αγάπη, Σίσσυ, Γιάννης, Κωνσταντίνος, Βαγγέλης, Αναστασία)

tinypic-no-longer-available.jpg


... Ε! αυτή την ταμπέλα στον παραλιακό δρόμο, δεν θα την ξεχάσω! 😛

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Πολύ ωραία φαίνονται όλα, καθώς επίσης και το ότι αντλήσατε ικανοποίηση από το όλο event.
Μήπως να σκεφτείτε για τέλος Ανοίξεως, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να οργανωθεί, να κανονίζατε πάλι από κοινού, ίσως και με άλλους συμμετέχοντες - ιδιοκτήτες παπαγάλων, ένα ανάλογο γεγονός, με την ίδια εκπαιδεύτρια ή με κάποιον άλλον ή έστω μια συγκέντρωση (θεματική) παπαγάλων και παπαγαλοειδών; Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον...
 
Ήταν από τα καλύτερα που είχαμε καταφέρει και μάθαμε πολλά πράγματα!
Μακάρι να μπορούσαμε να ξανάκανουμε κάτι παρόμοιο ξανα..
 
Πραγματικα ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρια! Μαθαμε πολλα πραγματα και τα βλεπαμε στη πραξη! Φυσικα και η παρεα ηταν παρα πολυ ομορφη! Μακαρι να ξαναγινει κατι αντιστοιχο!
 
Μάθαμε πολλά πράγματα σε εκείνο το σεμινάριο και περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, παρέα με φίλους και πολλά φτερωτά !
εάν δεν κάνω πολύ μεγάλο λάθος, σε κάποια με το ίδιο θέμα δημοσίευση του Παναγιώτη στο fb η Πατρίσια Γκρέυ, είπε ότι είναι σε συζήτηση με την Μπάρμπαρα, για να γίνει ένα σεμινάριο στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του '18.
ας ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν.
 
Back
Top