Αναπαραγωγή Το πρώτο μου ζευγάρι καρδερίνων μπαλκάνικα έκανε αυγό

mixalhl73

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2021
Μηνύματα
73
Πόλη
Αττική
Καλησπερα σας μέτα απο τόσες μέρες αναμονής, που προσπαθούσαν να φτιάξουν τις φωλιές όπως τις βόλευαν. Σήμερα το πρώτο ζευγάρι μπαλκάνικα έκανε το πρώτο αυγό. μέρα με την ημέρα περιμένουμε και το πρώτο ζευγάρι major. Η φωτογρφία είναι απο την μπαλκάνικα.

1-IMG_20210414.webp
 

Συνημμένα

  • IMG_20210414.webp
    IMG_20210414.webp
    7,2 KB · Προβολές: 6
Καλησπέρα Σταύρο. Σε ευχαριστούμε πολύ. Απο τις μπαλκάνικα σήμερα πήραμε και το δεύτερο αυγουλάκι. Ολα τα ζευγαράκια έχουν στήσει φωλιές, οπότε φίλε μου Θεού θέλοντως και με την φροντίδα της Μαρίας ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
 
Σταύρο φίλε μου, όλα τα ζευγαράκια είναι 5 μπαλκάνικα έχουν στήσει φωλιές, οπότε φίλε μου Θεού θέλοντως και 2 ζευγαρια major έχουν στήσει φωλιές. Αλλά το ένα ζευγάρι η θηλυκία κάθεται στη φωλιά 2 ήμερες τώρα. Το άλλο θηλυκό major αν και έκανε φωλιά την τελείωσε δεν κάθεται μέσα είναι συνέχεια στο φαγητό και δεν είναι όσο δραστήρια όπως ήταν, μόνο το φαγητό την νοιάζει.
 
καλησπέρα σας. Αυτοί είναι οι πρώτοι νεοσσοί απο τις μπαλκάνικα και περιμένουμε τους πρώτους νεοσσούς απο τις major. Τελικά ακόμα μια φορά το Μαράκι μας έκανε περήφανους με την αγάπη της για αυτά τα πουλιά και ακολουθεί τα βήματα του kosta karderines όπως της δίδαξε .Και φυσικά θα ανέβουνε και άλλες φωτό.

IMG-92c.webp
 
Back
Top