Αναπαραγωγή Το πόδι νεοσσού 8 ημερών είναι κάπως στραβό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης leukar55
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

leukar55

PB New Member
Εγγραφή
16 Μαϊ 2022
Μηνύματα
2
Πόλη
Komo
Έχω δύο καναρινακια...βασικά ζευγάρι είναι...πρώτη φορά ζευγάρωσαν ..από τα τρία αυγά που έκανε βγήκε ένα καναρινάκι που είναι ακόμα 8 ημερών
Αυτό που με προβληματίζει, ίσως άδικα, είναι ότι μου φαίνεται ότι το αριστερό του ποδαράκι επειδή τα έχει όλο ανοιχτά ακόμα κ κάθεται επάνω η μαμά του ότι είναι κάπως στραβό...σε σχέση με το δεξί πάντα.κ δεν ξέρω όσο μεγαλώνει μήπως πρέπει όσο είναι μικρό κ εύπλαστο να τα δώσω ώστε να πάρει την σωστή πορεία αλλά το λυπάμαι να το υποβάλλω σε τέτοια διαδικασία κ είπα να το αφήσω όπως θα μεγάλωνε στην φύση ίσως.τι λέτε εσείς;
 
Όταν υπάρχει μόνο ένα πουλάκι στη φωλιά, είναι πιθανό να προκύψουν τέτοιες δυσμορφίες, επειδή το πουλάκι δέχεται όλο το βάρος της κανάρας. Για αυτό το λόγο πρέπει να τοποθετούμε από την αρχή 2-3 ομοιώματα αυγών ώστε να μοιράζεται το βάρος της κανάρας χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στο μικρό που υπάρχει στη φωλιά.

Ανέβασε αν θέλεις μία φωτογραφία που να φαίνεται η κατάσταση που περιγράφεις. Αν το πρόβλημα είναι έντονο, τότε ίσως χρειαστεί να παρέμβεις τοποθετώντας κάτι τέτοιο για να διορθωθεί.

 
Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα, τότε όσο πιο νωρίς το αντιμετωπίσεις, τόσο πιο εύκολα ανατάξιμο γίνεται. Επομένως, μην χάσεις χρόνο, ανέβασε τη φωτό να δούμε. Καλημέρα.
 
Back
Top