Αναπαραγωγή Το χρωμα των αυγων ειναι μπλε χωρις βουλες

HUNTER_PELLA

PB Member
Εγγραφή
23 Ιαν 2009
Μηνύματα
37
Πόλη
Πέλλα
Καλησπερα στην παρεα. Θα ηθελα να μοιραστω αυτο το παραξενο για μενα φαινομενο το οποιο το συναντω για πρωτη φορα. Μια καναρα μαλινουα εχει κανει το δευτερο αυγο της σημερα, αλλα και τα δυο ειναι μονοχρωμα μπλε δηλαδη, δεν υπαρχουν καθολου οι καφεκοκκινες βουλιτσες. Που λετε να οφειλετε αυτο;Εχει ξανασυμβει σε κανεναν; Σημενει εληψει σε κατι; Αν και δινω αυγο βρασμενο, βιταμινες,chia και η τροφη τους (σποροι) ειναι καλη.

Φιλικα θανασης
 
Ειχε προηγηθει προετοιμασια η τωρα τελευταια αρχισες τα αυγα και τα συμπληρωματα; τι εννοεις βιταμινες;
 
Τους εκανα προετοιμασια κανονικα με αυγο μερες πριν, οπως βιταμινες εννοω ενα σκευασμα το ferti-vit με εξτρα βιταμινη ε.

φιλικα θανασης
 
Σε καμια περιπτωση μην απορριψεις τα αυγα ως ασπορα, αυτο θα φανει στην πορεια με την ωοσκοπηση, παντος αυτο συνηθως δειχνει ελλειπη προετοιμασια, βασικα πρεπει να εχουν και πιο μαλακο τσοφλι αυτα τα αυγα, 3ο αυγο εκανε σημερα; το νου σου, μετα την επωαση θα της δωσεις ασβεστιο για καμια βδομαδα, βγαλει-δε βγαλει μωρα.
 
Καλημερα, το τσοφλι φαινετε κανονικο,τωρα 3ο αυγο δεν εκανε μετα απο τα δυο δηλαδη δεν συνεχισε τωρα μπορει να κανει σημερα. Παντως οτι δινω σε αυτην την θυληκια δινω και σε αλλα ζευγαρια που εχω και εως τωρα εχω παρει μικρα χωρις κανενα τετοιο προβλημα.Αλλα θα μου πεις ολα τα πουλια δεν ειναι το ιδιο. Οκ θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω την παρεα.

φιλικα θανασης
 
Back
Top