Αναπαραγωγή Το 1 από τα 6 μικρά δεν ταίζεται αρκετά αν και ζητάει τροφή

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panikos7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panikos7

Πρώην NPANOPOULOS
Εγγραφή
24 Φεβ 2009
Μηνύματα
45
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους! Το ζευγάρι μου έχει 6 μικρά εκ των οποίων το ένα είναι 2-3 ημερών μικρότερο από τα υπόλοιπα που είναι 7 ημερών.Ως εκ τούτου δεν ταίζεται αρκετά αν και ζητάει τροφή. Προσπάθησα να το ταίσω στο χέρι αλλά δεν τα κατάφερα. Σκέφτηκα να αποσύρω από τη φωλιά τα υπόλοιπα για λιγά λεπτά, για 2-3 φορές τη μέρα, για να ταίζεται αποκλειστικά ο μικρός! Έχετε να προτεινεται κάτι άλλo;Υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα αν το πράξω;Eυχαριστώ!
 
το να βγαζεις και να ξαναβγαζεις τα μικρα δεν ειναι σωστο. Εγω θα προσπαθουσα να το ταισω μονος μου με συριγγα και ετοιμη τροφη για νεοσσους.3-4 φορες τη μερα να του δινεις με τη συριγγα και θα φαει. Προσπαθησε παλι γιατι οσο περνανε οι μερες και τα αλλα θα γινονται διπλασια απο το μικρο θα ειναι πιο δυσκολο να ταιστει απο τους γονεις.
 
Μια πολύ παλαιά διαφήμιση της Kolynos έλεγε
"Η πρώτη φροντίς το πρωί και η τελευταία το βράδυ" 😛
Νομίζω πάει γάντι στην περίπτωσή σου.
Μια τροφή για νεοσσούς, και ένα καλό τάισμα στις 8.00 π. Μ
και 9.00 μ. Μ εκτός φωλιάς στα χέρια σου, θα ήταν ότι πρέπει
για βοήθεια, όλη την εβδομάδα. Η επιστροφή στην φωλιά να γίνεται πάντα
πάνω στα άλλα αδέλφια σε κάποιο πλάι, ποτέ στο μέσον και απο κάτω.
 
το πιο βασικό για μένα είναι να τον βλέπεις τον μικρό να είναι απελευθερωμένος! Μετά μην φοβάσαι τίποτα! Μπορεί να φάνε πιο γρήγορα τα μεγάλα αλλά μόλις χορτάσουν και παραμερίσουν πλέοντας σε πελάγη υπνηλίας:D ο μικρός θα αναλάβει δράση! Να είνξαι απλά σε εμφανές μέρος να μπορεί να σηκώνει το λαιμό του!
 
Back
Top